۱۴ اسفند ۱۳۸۸، ۱۵:۳۵

هفته بیست و هشتم لیگ برتر/

برتری استقلال تهران مقابل استقلال اهواز در پایان نیمه اول

برتری استقلال تهران مقابل استقلال اهواز در پایان نیمه اول

تیم فوتبال استقلال تهران نیمه اول دیدار مقابل استقلال اهواز را با برتری پشت سر گذاشت.

به گزارش خبرنگار مهر، هفته بیست و هشتم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور از ساعت 14:45 امروز با برگزاری یک دیدار بین تیم‌های استقلال اهواز و استقلال تهران در ورزشگاه تختی شهر اهواز آغاز شد.

این دیدار جذاب و تماشایی در پایان نیمه اول به برتری یک برصفر تیم استقلال تهران انجامید تا این تیم برای صعود به رده سوم جدول امیدوار شود. تک گل پیروزی بخش تیم استقلال در نیمه اول این دیدار توسط امیرحسین صادقی در دقیقه 15 وارد دروازه میزبان اهوازی شد. مدافع پیش تاخته تیم استقلال ارسال بلند خسرو حیدری را پس از آنکه حنیف عمران زاده با ضربه سر روی آن تاثیر گذاشت، در شرایطی نامتعادل وارد دروازه حمیدرضا بابایی کرد.

بعد از این گل استقلال اهواز بارها و بارها به دروازه تیم استقلال تهران حمله کرد اما مقابل دروازه بان و مدافعان هوشیار میهمان خود راه به جایی نبرد و با شکست یک برصفر به رختکن رفت.

قضاوت دیدار استقلال اهواز - استقلال تهران برعهده محسن قهرمانی است. او در نیمه اول این بازی به هادی خنیفر از تیم استقلال اهواز و سیدمهدی سیدصالحی از تیم استقلال تهران کارت زرد نشان داد.

کد خبر 1045844

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha