۱۶ اسفند ۱۳۸۸، ۱۵:۱۲

کنکاشی در انتخابات عراق-26

رویای صهیونیستی و حضوری خطرناک در عراق

رویای صهیونیستی و حضوری خطرناک در عراق

خبرگزاری مهر- گروه بین الملل: رژیم اسرائیل یکی از طرفهایی است که بعد از اشغال این کشور توسط آمریکا پایش به عراق باز شده است و این حضور خطری بزرگ برای این کشور و منطقه است.

بی تردید هیچ کس حتی افراطی ترین صهیونیستها هم گسترش فیزیکی مرزهای رژیم صهیونیستی را از نیل تا فرات باور ندارند.در کنار آن کمتر تحلیلگر یا حتی انسان عادی را در عراق می توان یافت که نداند رژیم اسرائیل اکنون حضور فیزیکی پررنگی در این کشور ودر کنار رود فرات دارد.

برای سیاستگذاران رژیم صهیونیستی که همچنان سوادی از نیل تا فرات را در راس برنامه های خود دارند، حضور تاثیر گذار در عراق جایگزین مناسبی برای این توسعه طلبی می تواند باشد.

با نگاهی به رخدادهای شش سال و یازده ماه گذشته از سقوط رژیم صدام حسین وحتی قبل تر از آن شاهد فعالت های گسترده وحتی پررنگ رژیم اسرائیل در رابطه با مسئله عراق بودیم.

دستکاری وجعل اسناد در رابطه با برنامه های کشتار جمعی عراق، حضور نیروهای شناسایی صهیونیستی مدتی پیش از حمله به عراق، غارت موزه های عراق، حضور نظامی وامنیتی تحت پوشش شرکت های امنیتی، مشارکت فعال در شکل گیری رسوایی ابوغریب ودست آخر هم خرید زمین در مناطق مختلف عراق از جمله فعالیت های پیدا وپنهان صهیونیستها در عراق است .

گرچه رژیم اسرائیل بخشی از منظومه اهداف استراتژیک آمریکا در منطقه محسوب می شود، اما صهیونیستها درعراق برنامه های خاص به خود را دارند که انتخابات بخشی از آن محسوب می شود.

با وجود آنکه رژیم صهیونیستی هدف اعلام شده خود را در انتخابات عراق تنها احقاق حقوق یهودیان عراقی تبار وثبت عراقی بودن آنها از طریق مشارکتشان درانتخابات عنوان کرده وحتی مسئله رای اکثریت یهودیان عراقی تبار به مثال الالوسی هم در همین راستا رسانه ای کرده، اما باید به دنبال اهداف کلان تری در این رابطه بود.

این مسئله باعث می شود تا این پرسش مطرح گردد که صهیونیستها از عراق چه می خواهند وبه چه اهدافی تا کنون در این کشور رسیدند؟

" ما در عراق بیش از آنچه که انتظار داشتیم وبرنامه ریزی کرده بودیم را بدست آورده ایم"؛ این سخن یک شخص عادی یا یک تحلیلگر اسرائیلی در رسانه ها این رژیم نیست بلکه این بخشی از سخنرانی وتحلیل " آوی دیختر" وزیر امنیت رژیم صهیونیستی است که در رابطه با نقش رژیمش درعراق به ارائه تحلیل می پردازد.

وی در مورد خواستگاه واهدافی که صهیونیستها به آن در عراق رسیده اند چنین می گوید: حفظ اوضاع عراق به همین شکل موجود می تواند برای امنیت اسرائیل وجلوگیری از تاثیر گذاری منفی بر آن بسیار حائز اهمیت واستراتژیک باشد.

ـ عراق دیگر یک قدرت نظامی یا یک سرزمین متحد نیست، راهبردهای ما نیز ابقای چنددستگی حاکم بر این کشور است.

ـ اوج تحقق اهداف رژیم اسرائیل حمایت از کردها با سلاح وآموزش نیروی انسانی برای تشکیل وتاسیس دولت مستقل کرد در شمال این کشور با الحاق کرکوک به آن قرار می گیرد.

وی در ارزیابی خود از وضعیت عراق هم گفت : حال با قرار دادن این اهداف و خواستگاه ها در چارچوب انتخابات عراق می توان رگه های حضور رژیم صهیونیستی را در آن به خوبی لمس کرد.

به اعتراف اوی دیختر نیروهای آمریکایی بهترین پوشش را برای فعالیت های رژیم اسرائیل فراهم کرده واسرائیل از همه ابزارهای علنی وغیر علنی در سطوح سیاسی وامنیتی برای تحقق اهدافش استفاده می کند.

در این چارچوب صهیونیستها از لیست های خاصی همچون لیست مثال الالوسی حمایت می کنند گرچه گفته می شود که اسرائیل هم نیم نگاهی هم به لیست علاوی به دلیل تنوع وتضاد موجود در ساختار تشکیل دهنده اش دارد.

این مسئله زمانی قوت بیشتری می گیرد که صهیونیستها سخن از تلاششان برای جلوگیری از روی کار آمدن دولتی ضد صهیونیستی را درعراق به عنوان یکی از اهداف مهم خود اعلام می کنند.

آوی دیختر در این زمینه می گوید : ما در چارچوب فعالیت هایمان تلاش می کنیم با برداشتن گام هایی راه را بر بازگشت عراق به جرگه دشمنان اسرائیل ببندیم زیرا تحقق این مهم به معنای تضمینی قدرتمند برای امنیت اسرائیل است.

به اعتقاد این مسئول امنیتی صهیونیست عراق باید همچنان کشوری تفکیک شده باقی بماند این گزینه استراتژیک ماست که برای تحقق آن تلاش کنیم.

در این شرایط رژیم صهیونیستی که چه نوع رویکردی در قبال انتخابات عراق وخواست ملت این کشور خواهد داشت.

کد خبر 1046591

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha