به گزارش خبرنگار مهر در نیشابور، علی دهباشیان صبح پنجشنبه در جمع خبرنگاران هدف از راهاندازی باشگاههای کشاورزان جوان در روستاها را عبور از کشاورزی سنتی و معیشتی به کشاورزی علمی و اقتصادی عنوان کرد.
وی افزود: استفاده بهینه از عوامل تولید در راستای حفظ بستر تولید و افزایش بهرهوری بخش کشاورزی، ایجاد و تقویت عزت نفس و خودباوری بین جوانان روستا، ایجاد محیط همفکری، همکاری مشورت و تشویق جوانان به ماندن در روستا از دیگر اهداف این باشگاهها است.
وی با اشاره به اینکه اولین باشگاه در سال 83 در روستای خانلق شروع به کار کرد گفت: در حال حاضر شاهد فعالیت حدود 500 نفر مرد و 420 نفر زن در کمیتههای فرهنگی، ورزشی، علمی، تخصصی و هنری در این باشگاهها هستیم.
وی اظهار داشت: این باشگاه که در هفته منابع طبیعی در روستای سلیمانی راهاندازی شد دارای 50 نفر عضو و با اعتباری معادل 135 میلیون ریال برای کارگروهی در روستا شکل گرفته است.
وی خاطرنشان کرد: همزمان با افتتاح این باشگاه با حضور چندین نفر از مسئولان استان و شهرستان تعداد 800 اصله نهال از نوع اقاقیا، زبان گنجشک و بید به یاد شهدای روستای سلیمانی در منازل و کوچهها با همت جوانان باشگاه برای حفظ محیط زیست و سرسبزی روستا غرس شد.
نظر شما