به گزارش خبرنگار مهر در زنجان، حجت الاسلام علی دشتکی صبح پنجشنبه در جلسه مدیران دفاتر ادارات تبلیغات اسلامی استان زنجان افزود: این اداره کل به لحاظ کمی و کیفی برنامه های بسیار موفقی را در سطح استان و کشور اجرا کرده است.
وی بابیان اینکه امسال شاهد افزایش حجم برنامه های فرهنگی و دینی و افزایش کیفیت این برنامه ها در استان بودیم، اظهار امیدواری کرد که سال آینده نیز شاهد روند توسعه بیش از پیش برنامه های فرهنگی و دینی در سطح استان زنجان باشیم.
حجت الاسلام دشتکی با اشاره به اینکه بسیاری از ادارات تبلیغات اسلامی شهرستان های استان به لحاظ امکانات در تنگنا هستند، یادآور شد: با وجود این مشکلات امسال شاهد اجرای موفق برنامه های فرهنگی و دینی در اقصی نقاط این استان بودیم و این برنامه ها با همت مضاعف مدیران دفاتر ادارات تبلیغات اسلامی شهرستانهای استان اجرا شده است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی زنجان افزود: استان زنجان از لحاظ مدیریت و طراحی برنامه های فرهنگی و دینی پیشتاز و الگو در سطح سازمان و
کشور معرفی شده است و برنامه های موفق این استان به عنوان الگو در چند استان و در نهایت در سطح کشور به اجرا در خواهد آمد.
حجتن الاسلام دشتکی گفت: استان زنجان در اجرای برنامه های فرهنگی و دینی با استان های بزرگ کشور رقابت می کند.
وی بااشاره به اینکه در اجرای برنامه های سال آینده علاوه بر دقت باید بر سرعت برنامه ها نیز افزوده شود، افزود: اجرای به موقع و به روز کردن برنامه ها عامل موفقیت در برگزاری هرچه بهتر برنامه های فرهنگی و دینی است.


نظر شما