به گزارش خبرنگار مهر، علی اصغرعمیدیان در نشست خبری که صبح روز شنبه در سازمان ثبت احوال کل کشور برگزار شد، با اعلام این خبر افزود: در پی تهیه آرشیو الکترونیکی ثبت اسناد نیز هستیم.
مجری طرح کارت ملی هوشمند با بیان اینکه در تمام کشورهای اروپایی و خاور دور، کارت هوشمند ملی صادر شده است، گفت: 18 فاکتور امنیتی برای این کارتها در نظر گرفتهایم و حداقل ادعای ما این است که در کارتهای هوشمند با توجه به اقدامات امنیتی صورت گرفته امکان جعل وجود ندارد.
معاون آمار و انفورماتیک سازمان ثبت احوال ادامه داد: کارتهای ملی هوشمند لیزری هستند و اسکن نمیشوند و کلید ورود به این کارت اثر انگشت و امضای دیجیتالی است.
عمیدیان با اشاره به اینکه این کارت فعلاً در وزارت کشور و ثبت احوال، وزارت رفاه، وزارت بهداشت و به صورت کیف پول خرد استفاده میشود، گفت: مسئولیت طراحی و معماری این سرویس با وزارت ارتباطات بوده است.
وی با بیان اینکه این طرح به صورت پیش پایلوت در شهر قم آغاز شده است، افزود: پایلوت کامل این طرح در سال 89 در استان قم پیادهسازی میشود.
وی اظهار داشت: در سال 89 نواقص این کار در مرحله پایلوت برطرف میشود و از سال 90 به شکل سراسری در کشور در صورتی که اعتبارات آن تأمین شود طی سه تا پنج سال اجرا میشود.
معاون آمار و انفورماتیک سازمان ثبت احوال افزود: حدود 400 تا 500 میلیارد تومان برای اجرای این پروژه اعتبار نیاز داریم که هزینه ای که از شهروندان دریافت می شود حدود سه هزار تومان به ازای هر نفر است.
عمیدیان از راه اندازی پنج هزار و 400 تا هفت هزار و 300 دفتر خدمات الکترونیک هویت دیجیتالی سازمان ثبت خبر داد و گفت: در حال حاضر گرفتن اثر انگشت و عکس 16 دقیقه برای هر فرد زمان می برد و بعد از ثبت نام از طریق سامانه الکترونیکی به فرد اطلاع میدهیم در چه زمان و در چه محلی کارت خود را تحویل بگیرند و در زمان تحویل کارت، اثر انگشت فرد چک میشود.
وی درباره کیف پول خرد الکترونیکی نیز اضافه کرد: سقف این کیف یک میلیون تومان است و شورای راهبردی در این زمینه جلساتی برگزار کرده و هر زمان که بانک مرکزی اجازه دهد این پروژه را عملیاتی میکنیم.
نظر شما