به گزارش خبرنگار مهر در یزد، سیدمسعود حسینی پیش از ظهر شنبه در نشستی خبری اظهار داشت: مجموع میزان جرائم نقدی متخلفان در سال جاری تا اوایل اسفندماه، 104 میلیارد و 723 میلیون و 881 هزار و 167 ریال بوده است.
وی ادامه داد: البته در کنار محکومیتهای مالی، ضبط کالا، قطع خدمات، پلمپ، نصب پارچه و ... نیز از دیگر محکومیت هایی است که برای افراد متخلف که تخلفات خود را تکرار کرده اند، در نظر گرفته شده است.
عدم درج قیمت بر روی کالا بیشترین میزان تخلفات اصناف یزد را تشکیل می دهد
حسینی با برشمردن تخلفاتی که تعزیرات حکومتی با آنها به شدت برخورد می کند، خاطرنشان کرد: بالاترین میزان تخلفاتی که تعزیرات حکومتی برای آن تشکیل پرونده داده است مربوط به عدم درج قیمت بر روی کالاست.
وی افزود: اگر در یک واحد صنفی تنها یک کالا نیز اتیکت قمیت نداشته باشد، این امر تخلف محسوب شده و قابل پیگیری است.
این مسئول بیان داشت: عدم درج قیمت علاوه بر اینکه قدرت مقایسه قیمت اجناس را از مردم سلب می کند، افزایش غیرقانونی قیمت برخی کالاها را نیز از چشم بازرسان مخفی نگه می دارد.
حسینی همچنین با اشاره به تعداد تخلفات صورت گرفته در استان یزد در طول سال جاری بیان داشت: پرونده های موجودی در ابتدای سال 502 مورد بوده است که این میزان تا 20 اسفندماه جاری به پنج هزار و 162 پرونده رسیده است.
بیش از 4600 پرونده تخلف اصناف در یزد مختومه شد
وی یادآور شد: از این تعداد چهار هزار و 629 پرنده مختومه شد و هزار و 135 پرونده نیز در جریان است که میزان پرونده مختومه در مدت یاد شده سال جاری در مقایسه با کل سال گذشته، 347 درصد افزایش داشته است.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان یزد همچنین خاطرنشان کرد: کار نظارت و کنترل بازار هم اکنون با 61 بازرس رسمی، 24 بازرس اصناف و 200 بازرس افتخاری انجام می شود.
وی عنوان کرد: با توجه به اینکه هم اکنون در استان یزد 32 هزار واحد صنفی مشغول فعالیت هستند، با این تعداد بازرس، کنترل کامل و بدون نقص بازار امکانپذیر نیست و مردم نیز باید خود در این میان ناظر باشند و تخلفات را به سازمانهای ذیربط نظیر بازرگانی و تعزیرات حکومتی گزارش کنند.
حسینی از مردم خواست؛ در صورت مشاهده گرانفروشی اصناف، کم فروشی و سایر تخلفات، مراتب را به تلفن 124 تعزیرات حکومتی اطلاع دهند.
طرح ویژه کشیک نوروزی در یزد در حال اجراست
حسینی همچنین با اشاره به طرح ویژه کشیک نوروزی خاطرنشان کرد: اجرای این طرح همه ساله از اواسط اسفند ماه آغاز می شود و امسال نیز از 11 اسفند ماه جاری با همکاری سازمان بازرگانی، اصناف، دانشگاه علوم پزشکی، میراث فرهنگی، دامپزشکی، تعزیرات حکومتی و ... آغاز شده و هر یک از این مراجع وظایف خود را در طول اجرای این طرح پیگیری می کنند.
وی یادآور شد: امسال در ایام نوروز نیروهای بازرسی از ساعت 7:30 تا 12:30 ظهر در ادارات تعزیرات حکومتی در مرکز استان یزد و شهرستانهای اردکان و طبس حضور دارند و درب ادارات به روی مردم در این ایام باز است.
حسینی ادامه داد: در این ایام همچنین قاضی کشیک نیز حضور دارد و به پرونده های وارده در این ایام خارج از نوبت رسیدگی خواهد کرد.
شعب سیار تعزیرات در بازار یزد مستقر می شوند
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان یزد همچنین از استقرار شعب سیار تعزیرات حکومتی در بازار خبر داد و افزود: بازرسان این اداره در ایام نوروز و روزهای پایانی سال در این شعب مستقر هستند و به شکایات مردمی فی المجلس رسیدگی می کنند.
وی در بخش دیگری از این نشست با اشاره به کمبود نیرو در این سازمان بیان داشت: نیرو به ویژه در بخش بازرسی سازمان با توجه به تعداد اصناف استان کم است اما با این وجود این کمبود نتوانسته در کار تعزیرات حکومتی خللی وارد کند.
چارت سازمانی تعزیرات حکومتی در استان یزد افزایش می یابد
حسینی با اشاره به اینکه به تازگی مسئولیت کل پرونده های صنفی پس از شش سال دوباره به تعزیرات حکومتی واگذار شده است، افزود: در این راستا به زودی علاوه بر افزایش چارت سازمانی، افزایش نیرو نیز خواهیم داشت.
وی یادآور شد: بر اساس چارت سازمانی هم اکنون علاوه بر مرکز استان در شهرستانهای طبس، اردکان، میبد، تفت، مهریز، بافق و خاتم نیز دفاتر اداره تعزیرات حکومتی دایر است و برای شهرستانهای ابرکوه، صدوق و بهاباد نیز درخواست چارت اداری شده است.
نظر شما