به گزارش خبرنگار مهر در تبریز، حجت الاسلام محسن قرائتی ظهر شنبه در نشستی با مسئولان دولتی و نیز فعالان غیردولتی اقتصادی آذربایجان شرقی گفت: دولت ها بهار و پائیز دارند ضمن اینکه هر کس دارای سلیقه ای است و از این رو نباید انجام فعالیت هایی مانند احداث نمازخانه محدود به اقدامات دولت باشد.
رئیس ستاد اقامه نماز، مراسم عزاداری سرور و سالار شهیدان، غدیر خم و موضوع امام زمان را از جمله دیگر اموری دانست که نباید محدود به فعالیت های دولت شود.
وی وجود 900 مدرسه بی بهره از نمازخانه در آذربایجان شرقی را مورد انتقاد قرار داد و گفت: 30 سال از انقلاب اسلامی گذشته و هم اکنون در استانی مانند آذربایجان شرقی 900 مدرسه فاقد نمازخانه وجود دارد که تامل برانگیز است.
قرائتی، پتانسیل های بخش خصوصی در آذربایجان و تبریز را یادآور شد و در عین حال افزود: اگر فردی در عین گرفتاری مالی مجبور به ساخت نمازخانه ای شود کاری اشتباه بوده و عذر او موجه است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود عنوان کرد: تفسیر قرآن و نهج البلاغه در هیئتهای عزاداری به موضوعی نایاب تبدیل شده است که باید وضعیت موجود با احساس مسئولیت دست اندرکاران، بهبود یابد.
فرخ مسجدی، معاون برنامه ریزی استاندار آذربایجان شرقی نیز در این مراسم اعلام کرد: خیران آذربایجان شرقی متعهد شدند تا سه سال آینده 450 باب نمازخانه مدارس در سطح این استان احداث کنند.
وی افزود: 100واحد از این نمازخانه ها توسط انبوه سازان و پیمانکاران، 100 واحد توسط شهرداری های استان و 60 واحد توسط اتحادیه های صنفی و اتاق بازرگانی تبریز ساخته خواهد شد.
مسجدی افزود: 150 واحد از این تعداد را نیز استانداری از محل بودجه عمومی استان و 40 واحد توسط فرمانداری های 19 گانه آذربایجان شرقی ایجاد خواهند شد.
معاون برنامه ریزی استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به لزوم احداث 900 باب نمازخانه در مدارس استان گفت: با همه این اوصاف، محل برگزاری نماز جماعت در همه مدارس آذربایجان شرقی وجود دارد ولی ساخت فضاهایی استاندارد برای اقامه نماز نباید مورد غفلت قرار گیرد.
مسجدی با بیان اینکه 450 واحد تعهد داده شده تا سه سال آینده مورد بهره برداری قرار خواهند گرفت،تصریح کرد: پتانسیل خوبی برای مشارکت بخش خصوصی در امر نمازخانه سازی در مدارس وجود دارد که باید با تدابیری این پتانسیل ها را شکوفا کرد.
هم اکنون 10 هزار و 500 مدرسه در آذربایجان شرقی وجود دارد که تنها در یک هزار و 200 باب از آن ها نمازخانه دایر است.
نظر شما