به گزارش خبرنگار مهر در اصفهان رسول محققیان در نشست مطبوعاتی پایان سال خود با خبرنگاران افزود: امید است بتوان دبیرخانه این نمایشگاه را در اصفهان دایر کرد.
وی با اشاره به انتخاب اصفهان به عنوان پایتخت فرهنگ و تمدن ایران اسلامی از سوی رئیس جمهور ادامه داد: خواهر خواندگی اصفهان با بسیاری از شهرهای جهان قابلیت های نمایشگاهی این شهر را بسیار مضاعف کرده است.
مدیرعامل شرکت نمایشگاه های اصفهان انجام مراحل بازاریابی، بازار سنجی و یافتن ضریب نفوذ ایران در کشورهای هدف را از جمله اقدامات این شرکت در راستای شناخت بازارهای جهان و ورود به بازارهای صادراتی دانست و بیان داشت: به عنوان مثال این نیازسنجی ها در خصوص بازار کردستان عراق انجام شده و چالش هایی در این بازار مشاهده شده است که در صورت رفع آن می توان به بازار نمایشگاهی وارد این کشور شد.
به گفته وی شرکت نمایشگاه های اصفهان هم اکنون از همه توان و ظرفیت سفارت های ایران در دیگر کشورها استفاده کرده و ارتباطات کارا و هدفمندی را با آن ها انجام داده است.
سال 88 نقطه عطف نمایشگاه های اصفهان
محققیان سال 88 را نقطه عطف شرکت نمایشگاه های اصفهان و عملکرد این مجموعه دانست و افزود: انتظار میرود در سال آتی پویایی و هدفمندی این عملکرد افزایش یافته و این امر مستلزم هم افزایی توان استان است.
وی وجود نگاه های تجاری به نمایشگاه ها را از مهم ترین مشکلات فعلی نمایشگاه های کشور دانست.
این فعال صنعت نمایشگاهی کشور چشم انداز شرکت نمایشگاه اصفهان را درقالب سه برنامه پنج ساله اعلام و اضافه کرد: راه اندازی پروژه ملی روشن دشت به عنوان بزرگترین و مدرن ترین نمایشگاه خاورمیانه از مهمترین برنامه های تعیین شده است که در صورت رفع موانع موجود انجام خواهد شد.
محققیان این پروژه را به شدت نیازمند عزم مدیریت کلان استان خواند و افزود: کسانی که مانع راه اندازی این پروژه هستند باید در آینده پاسخگو باشند.
وی اضافه کرد: طرح های این پروژه نهایی شده و زیرساختهای آن نیز اجرایی شده است.
نظر شما