به گزارش خبرنگار مهر در بندرعباس، خبرگزاری مهر در سال گذشته برای تهیه اخبار متفاوت از رویدادها و اخبار و اتفاقات جالب و ماندگار در تاریخ استان، تلاش کرد از نگاهی متفاوت به این موضوعات بپردازد.
فروردین: ایران در بندرعباس
"بیش از شش میلیون گردشگر در ایام نوروز به هرمزگان آمدند" این خبری بود که به رسم سالیان قبل از سوی متولیان سازمان گردشگری هرمزگان اعلام شد و میهمانان هرمزگانی را در کمتر از سه سال به 6 میلیون نفر رساند.
دست اندرکاران این بخش بر این باور بودند که اعلام آمار 6 میلیونی که بیش از میزان 3 سال زائرانی است که از سراسر جهان به مکه جهت زیارت خانه خدا رفته، نشان از تدبیر و تحولی دارد که حاصل عملکرد دوران مدیریت آنان محسوب می شود.
این خبر هر چند موجب تحسین عده ای شد اما رسانه های استان با چاپ مطالبی چون «مهمانانی که 6 میلیون نفر نبودند» و ... نسبت به ارائه آمار غیر واقعی در این خصوص اعتراض کردند و خواستار پاسخگویی مسئولان شدند.
نکته جالب آنکه کلیه کسانی که از طریق قطار در ایام نوروز به استان رفت و آمد کرده بودند طبق آمار اعلام شده 86 هزار نفر بودند و آمار هوایی مسافرین به بندرعباس و بندرلنگه و قشم نیز به یک پنجم مسافرین قطار هم نمی رسیدند.
عمده مسافران نوروزی که از طریق زمینی به هرمزگان سفر کردند بیش از 90 درصد مسافران را تشکیل می دادند که با فرض اینکه تمام مسافران با وسایل نقلیه عمومی (نه خودروی شخصی) به این استان سفر کرده اند و با احتساب اینکه هر اتوبوس می تواند 45 مسافر را در خود جای دهد، به 120 هزار اتوبوس نیاز بود تا مسافرین را جابجا کند که اگر باز هر اتوبوس تنها 10 متر از آسفالت خیابان را اشغال می کرد، به یک میلیون و 200 هزار متر راه آسفالته در هرمزگان نیاز است و این به غیر از فضایی است که هر نفر برای استراحت و تفریح نیاز دارد.
البته ارائه این آمارها در استان هرمزگان مبسوق به سابقه بوده و باز این اعداد باید در برابر معرفی بندرعباس به عنوان شهر پیاده روی جهان یا اعلام اینکه 30 هزار میلیارد تومان بودجه در ساحل بندرعباس تعریف شده است سر تعظیم فرود آورد.
آنچه ما از گفته مسئولان دانستیم این نبود که هرمزگان توانایی اسکان و پذیرایی 6 میلیون مهمان را دارد بلکه این بود که اگر این رشد آماری در چند سال آینده ادامه داشته باشد احتمال آنکه تعداد مسافرین نوروزی به 50-60 میلیون رسیده و ایرانیان 14 روز مهمان هرمزگان هم باشند وجود دارد!
اردیبهشت: راه اندازی نخستین پایگاه سلامت اجتماعی هرمزگان
شرایط خاص استان هرمزگان و قرار گرفتن در نوار مرزی و همجواری با کشورهای حوزه خلیج فارس، مرز ورود اجناس خارجی و هم زیستی اقوام مختلف در کنار هم از آن استانی استراتژیک ساخته است.
نخستین پایگاه اورژانس اجتماعی هرمزگان در راستای رسیدگی به مشکلاتی چون کودک و همسر آزاری، زنان و دختران فراری، افراد بی خانمان، کودکان کار و خیابانی افتتاح و بهره برداری رسید.
ضعف بزرگ در این حوزه، نبودن یک معاونت پژوهشی است تا بتواند آمار و اطلاعات دقیق، علمی و کارشناسی شده را ارائه کند تا بتوان با داشتن آمار و اطلاعات و ارقام قابل اتکا به برنامه ریزی، ریشه یابی و حل این چالشهای اجتماعی پرداخت.
بسیاری بر این عقیده اند راه ایمن سازی اجتماعی جامعه هرمزگان از اشتغال می گذرد و اشتغال ریشه بسیاری از مشکلات اجتماعی است. ضعف در بخش حل مشکل بیکاری افراد یک جامعه که عمدتا جوان محسوب می شوند آنان را به سمت مشاغل کاذب و زیرزمینی و رفتن به سمت اعتیاد و طلاق در زندگی، زورگیری و.... سوق می دهند.
حل مشکل ازدواج، اعتیاد، اشتغال، دختران فراری و... و ده ها موضوع دیگر باید با سیاست گذاری یکسان صورت گیرد.
مقابله با چالش های مختلف با سیاستهای متفاوتی دنبال می شود و نباید به ریشه فرهنگی این مسائل بی توجه بود.
تعدد مراکز فرهنگی و اجرای سیاست گذاری های فرهنگی در حوزه حل مشکلات اجتماعی از سوی سازمان ملی جوانان، سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری، سازمان تبلیغات اسلامی، اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی، حوزه هنری، تشکل های غیر دولتی گاها نتایج متفاوتی را به همراه دارد و متولی فرهنگ در جامعه ما مشخص نیست.
اما متولی این اورژانس اجتماعی، سازمان بهزیستی است که این مسئولیت متناسب با امکانات و بودجه و نیروی متخصص آنان نیست. این حرکت بزرگ و حساس خود نیازمند کارگروهی متشکل از معاونت پژوهشی و تیم مشاوره ای، دستگاه های اجرایی است تا با داشتن ردیف بودجه مشخص به عنوان سیاست گذار این حوزه باشند و باید با توجه به برجستگی و اهمیت آن متناسب با امکانات و توانمندی های این نهاد در جامعه، عملکرد آن به نقدی جدی گذاشته شود و استاندار هرمزگان با عضویت خود در این کارگروه تمام ارگانها و نهادها را برای یاری رسانی این نهاد ارزشمند و حیاتی تشویق کند.
خرداد: دلخراش ترین رویداد سال هرمزگان
ساجده کشمیری، عبدالحمید ترابی و فرخنده معماری از اعضای گروه 11 نفره ای بودند که در 2 خرداد 88 صعود خود را به قله دماوند آغاز کردند.
در ادامه راه این 3 نماد پایداری و شجاعت به همراه سرپرست گروه به قصد رسیدن به هدف و فتح قله راه خود را ادامه دادند و مابقی اعضا به قصد بازگشت به کوهپایه از دوستان خود خداحافظی کردند.
قهرمانان هرمزگانی در ساعت 14 و 30 دقیقه موفق به صعود شدند و نشان دادند که هیچ چیزی نمی تواند آنان را از فتح قله های بزرگ مایوس کند و پرچم پرافتخار ایران را بدست چهار هرمزگانی به اهتزاز درآوردند.
در راه برگشت از قله و در اثر شدت سرما و برف آنان ناگزیر به توقف می شوند. این توقف ساعتها به طول می انجامد و افت دما موجب می شود که فرخنده معماری و سپس عبدالحمید ترابی در اثر هیپوترمی یکی بعد از دیگری جان به جان آفرین تسلیم کردند.
همراه و همرزم دیگر آنان که تاب این درد را نداشت و بدلیل شرایط بد جوی در ارتفاع 5 هزار و 200 متری، پرتاب می شود و روحش در کنار دوستانش آرام می گیرد.
دلخراش ترین رویداد سال هرمزگان در ورزش اتفاق افتاد و عمق بی تدبیری و درد آنجاست که فدراسیون کوهنوردی کشور بجای تکریم از مقام این نمادهای پایداری با شانه خالی کردن از این موضوع، پیش از آنکه بخواهد به خانواده و جامعه ورزشی کشور تسلیت بگوید به دنبال تبرئه خود برآمد.
کارنامه درخشان این کوهنوردان منحصر به دماوند نبود و آنان بی تردید در جایگاه بهترینهای این رشته در کشور و هرمزگان بودند. این مظلومیت از آنجا دو چندان شد که پیگیری ها و واکنش ها و پاسخ بی حرمتی، نه به افراد و اشخاص بلکه جایگاه مقدس «ورزش» در شعار ماند و تا به امروز که ورزش در استان هرمزگان در برخی رشته ها به اقتصاد و بازرگانی بدل شده است کسی خود را پاسخگوی این رنج بزرگ نمی داند.
اجساد پس از چند روز به فرودگاه بندرعباس رسید و در میان علاقمندان و مردم و ورزشکاران نجیب هرمزگان در یک تشییع جنازه تاریخی در قطعه مفاخر بهشت زهرای بندرعباس آرام گرفت و جاویدان شد.
تیر: کشاورزی؛ باران به امر است نه ابر
در حالیکه استان هرمزگان در زیر فشار قریب به دو دهه خشکسالی قرار داشت نام هرمزگان از لیست استانهای خشکسال حذف شد و اعتبارات خشکسالی به این استان تعلق نمی گیرد اما عمق فاجعه خشکسالی بر جان مال و زندگی مردم تا هنوز سایه افکنده است و هیچ کس در این زمینه مسئولیتی ندارد.
امام جمعه بندرعباس بارها خواستار چاره اندیشی برای این مشکلات شد و کم توجهی مسئولان به مشکل کشاورزان را بزرگترین ضربه به جامعه دانست.
هرمزگان در لیست پنج استان بحران دیده قرار نگرفت و استانهای ایلام، فارس، خوزستان، بوشهر، کهگیلویه و بویر احمد از 300 میلیارد تومان اعتبارات ملی استفاده کردند. این در حالی بود که به جز یکی از نمایندگان استان هیچ یک از مسئولان در هرمزگان اعتراضی نکرده و چاره ای برای حل آن نیندیشیده و خود را ملزم به پاسخگویی ندانستند.
البته در ماه های بعدی وقوع بارانهای پی در پی در استان و تقویت سفره آبهای زیر زمینی و پر شدن بخش عظیمی از سدها، هر چند خسارات بسیاری را به بار آورد اما تا حدی مرهمی برای درد کهنه هرمزگان شد.
پیرمردی را می شناسم که هر گاه متوجه نگاه ما به آسمان و وجود ابر به عنوان علائم بارندگی می شد، می گفت باران به ابر نیست بلکه به امر است و تا امر خداوند نباشد نباید به ابرها دلخوش بود.
این بار امر خدا بر باران موجب نجات بسیاری از زمینها و باغها و مزارع شد و جان تازه ای به چاه ها بخشید و یکبار دیگر امید را در دل مردم زنده تر کرد.
خوشبختانه با تدابیر اندیشیده شده در دور سوم سفر هیئت دولت به هرمزگان مبلغ 12 میلیارد تومان برای پرداخت سود بانکی کشاورزان خسارت دیده استان از خشکسالی و تگرگ در نظر گرفته شد که با این مصوبه در صورت اجرایی شدن بخشی از مشکلات کشاورزان مرتفع می شود.
در این میان دو گروه بودند گروه نخست حامیان شهردار سابق که به دنبال حفظ کرسی شهرداری برآمده و به دنبال آزمودن بخت خود برآمدند. این گروه که از نزدیکان شهردار سابق بودند در دایره ای قرار داشتند که مدیریت شهری در آنان هضم شده بود.
گروه دوم افرادی بودند که معتقدند چهار سال فرصت برای یک شهردار کافیست تا یک شهر به تحول برسد. آنها عدم هماهنگی میان دولتمردان و شهرداری را موجب فرصت سوزی دانسته و خواستار حضور شهرداری بودند که به جز شهردار شهر، هم شهردار دولت و هم شهردار شورا باشد و این یکی شدن را به صلاح شهروندان می دانستند.
شهردار سابق سه بار استعفا کرد نخست به دلیل اعتراض به رفتار ریاست شورا، دومین استعفا برای بقا محسوب می شد و استعفای آخر را می توان خداحافظی مصلحتی نامید اما شورای سوم تنها به استعفای سوم شهردار رای داد و پیش از طرح استعفا در جلسه رسمی شورا رایزنی ها برای انتخاب شهردار جدید آغاز شده بود.
در حالی نام شریفی نژاد بر سر زبانها افتاد که وی در کارنامه خود سمت هایی چون شهرداری بندرلنگه و شهرداری یکی از نواحی بندرعباس را داشت و در مقابل دو نفر از جمله استاندار فعلی بندرعباس رقیب وی محسوب می شدند.
این انتخاب پس از آن روی داد که شورای سوم به سرنوشت شورای دوم دچار شد و بدلیل عدم حضور اعضا این نهاد در آستانه انحلال قرار گرفت.
البته ذکر این نکته هم ضروریست که معادلات پشت پرده شورا که همیشه تاثیرگذار بوده به کمک شریفی آمد و در نهایت او به شهرداری بندرعباس رسید.
شهریور: رسانه؛ خانه مطبوعات و دوره تثبیت جایگاه
انتخابات خانه مطبوعات در حالی برگزار شد که استقبال کم نظیری از آن در میان اهالی رسانه صورت گرفت و این استقبال اعضا، خود بر اهمیت و حساسیت آن افزود.
خانه مطبوعات در حالی خود را آماده برگزاری انتخابات دور چهارم خانه مطبوعات می کرد که همیشه این نگرانی وجود داشت که که جمعی خانه مطبوعات را وسیله و پلکانی برای بالا بردن خود قرار دهند و یا اینکه آیا خانه مطبوعات قدرت مانور دارد؟ و آیا جایگاه این خانه ضمانت اجرایی برای حل مشکلات روزنامه نگاران را دارد؟ یا اینکه نقش خانه مطبوعات در راه توسعه مطبوعات و رسانه های هرمزگان کجاست؟
این انتخابات با کمترین حواشی با حضور پررنگ 42 رسانه و شرکت قریب به 90 درصد از اعضا برگزار شد که خانه با حفظ چهار عضو گذشته خود و جابجای سه عضو جدید در واقع دوران تثبیت خود را آغاز کرد و ترکیب شورای مرکزی خود راشناخت.
این میزبانی از دو جهت مهم محسوب می شد نخست آنکه تعامل و ارتباط دو سویه به جایگاه کیفی مطبوعات استان کمک می کرد و دیگر آنکه این حضور موجب شناساندن توانمندیهای مطبوعات استان به کشور می شد و راه را برای حرکت رو به جلو هموارتر می کرد.
برگزاری آبرومند این همایش و رضایت میهمانان تا بدانجا بود که معاونت رسانه ای نهاد ریاست جمهوری با ارسال پیامی از خانه مطبوعات استان به لحاظ توانمندی در برپایی این رویداد مهم فرهنگی و مطبوعاتی تشکر کرد.
اندکی پس این رویداد و تغییر نماینده عالی دولت در هرمزگان، خانه مطبوعات توانست با حمایت هاشمی تختی استاندار هرمزگان به مکانی مستقل دست یابد و در ادامه با برنامه ریزی برای بخشهای مختلف به دنبال سوق دادن مصاحبه های مطبوعاتی مسئولان به این مکان و خرید گزارشات خبرنگاران است و خود به موضوع چاپخانه مطبوعات استان ورود کرد.
آنچه پیداست اینکه علیرغم آنکه عده ای قصد دارند با رفتارهای خود برای خانه حاشیه سازی کنند این تشکل صنفی با تمام انتقادات، راه خود را شناخته و به عنوان مامنی تاثیرگذار برای خبرنگاران و اهالی رسانه شده است.
مهر: مسکن مهر؛ راهی به بسوی آینده
استاندار سابق هرمزگان در جلسه کارگروه مسکن اعلام کرد که سه هزار و 500 میلیارد تومان خط اعتباری اختصاص یافته به مسکن در کشور است که سهم استان هرمزگان از این مبلغ 137 میلیارد تومان است که در اختیار بانک مسکن استان قرار گرفته است و در این جلسه خواستار پایان یافتن مسکن مهر در هرمزگان با سرعت بیشتری شد.
نکته حایز اهمیت آنکه وزیر مسکن در کارگروه مسکن در بهمن ماه اعلام کرد هنوز 80 میلیارد تومان از اعتبارات مسکن در هرمزگان استفاده نشده است ؟! و خواستار استفاده از این اعتبارات شد.
در مورد زمین، هرمزگان در شهرستانها نمره مطلوبی دارد ولی در بندرعباس 93 تعاونی زمین نگرفته در آستانه انحلال هستند و پس از دو سال سردرگمی مردم تازه باید در قالب گروه بندی ثبت نام کنند.
در موضوع تسهیلات بانکی اگر تسهیلات 137 میلیارد تومان در طی چهار سال تخصیص، جذب و تکرار شود نوبت آورده اولیه مردم می رسد.
در هر حال مهمترین اقدام دولت که به نهضت مسکن سازی شهرت یافت نیازمند رسیدگی به مشکلات و حل واقعیات و بالا بردن نظارت در ساخت و سازها و حل گره هاست تا ارائه آمار.
این رویداد بازتاب بسیاری در رسانه ها یافت و مسئولان استان هر بار از تریبونی با جملاتی چون «شهرک اندیشه جزو عجایب هشتگانه جهان است»، «نمی گذاریم صدای مردم شهرک اندیشه خاموش شود»، «با متخلفین برخورد قانونی صورت پذیرد» با مردم این روستا که در حوالی بندرعباس است ابراز همدردی می کردند، اما این چیزی از مشکلات فرهنگیان این روستا کم نکرد.
برخی شهرک اندیشه را رویداد و عده ای آنرا حادثه و جمعی آنرا فاجعه نامیدند اما هیچ کدام از این واژه ها نتوانست مردم این شهرک را از چادر نشینی نجات داده و حس امنیت را برای زندگی در زیر سقف خانه هایشان را به آنها باگرداند.
عدم نظارت بر ساخت و سازها، استفاده از مصالح نامرغوب در تعاونی های مسکن، نداشتن ناظر مقیم، اجباری نبودن بیمه ساخت و سازها در کشور، بکارگیری پیمانکاران دسته چندم در پروژه های انبوه سازی و ...همه عواملی بود که در خلق شهرک اندیشه و شهرک های اندیشه در آینده نقش دارد و برخورد با متخلفان این رویداد ها آنگونه که پیداست سالها طول می کشد.
آمار این قبیل زلزله ها در سال قبل به 147 بار رسیده بود و در سال 88 هم بندرعباس، فین، حاجی آباد، قشم و خمیر و... بارها میزبان زلزله های دلخراشی بودند با این تقاوت که فین و حاجی آباد هم مقاوم تر از شهرک اندیشه بندرعباس بود.
آذر: هاشمی تختی خبر سازترین رویداد سال هرمزگان
20 آبانماه 88 استانداری حسین هاشمی تختی به تصویب هیئت وزیران رسید و 10 آذر معارفه وی پس از حرف و حدیثهای بسیار با حضور مصطفی محمد نجار برگزار شد. انتخاب هاشمی را می توان به عنوان خبرسازترین رویداد سال هرمزگان دانست، رویدادی که هنوز عده ای را در شوک برده است.
با این تغییر در جایگاه نماینده عالی دولت بازار شایعه تغییر و تحولات داغ شد و در کنار این تحولات همگان منتظر تکمیل این حلقه مدیریتی در هرمزگان هستند که آیا با این تیم امکان تحول در هرمزگان وجود دارد؟ این سوالی است که هراز چند گاهی از سر دلسوزی مطرح می شود و هنوز نمی توان قضاوتی در این خصوص ارائه داد.
هاشمی تختی در طی بیش از سه ماه حضور خود در سال 88، سه جابجایی و انتصاب صورت داد. نخست پرویز سالاری به عنوان رییس دفتر، دوم خادمی به عنوان مسئول روابط عمومی استانداری، و عسکری زاده به عنوان رئیس گروه مشاوران جوان استاندار.
در کنار همه اینها مدیر بزرگترین بنگاه اقتصادی استان هم در سایه مخالفت استاندار به هرمزگان آمد و زمزمه جابجایی و تغییر معاونین هاشمی به گوش می رسد و دامنه تغییرات را به بدنه اجرایی رسانده است. در هرحال بزرگترین تحول هاشمی و عملکرد او در این است که به سخنش در مراسم معارفه اش وفادار بوده و وامدار هیچکس نباشد.
دی: شهری: ترافیک بندرعباس و انشای تکراری
به هر چیزی در استان هرمزگان نگاه می کنیم متفاوت است. به ترافیک به آسفالت خیابانها به دریا و.....
تنها استانی که هیچ کوچه و محله و خیابانی ندارد که آسفالت سالمی داشته باشد، این استان است. خیابانها بارها و بارها کنده شده و هیچ آسفالتی در هرمزگان وجود ندارد که شخم نخورده باشد. حتی هرمز و قشم و کیش... و به راستی این دیگر برای همه شهروندان عادی شده است.
ای کاش واقعیات ترافیک در هرمزگان به رئیس جمهور گفته می شد و لااقل در میان مصوبات دور سوم، مصوبه ای به کمک شهرداری و شورای این شهر برای رفع این معضل بزرگ می آمد.
کاش به رئیس جمهور گفته می شد شلوغ ترین مکان بندرعباس در میدان شهربانی دارای پیاده روی 50 سانتی بانک ملی است، کاش به رئیس جمهور گفته می شد یکطرفه کردن خیابانها مسکن مقطعی است و کاش به رئیس جمهور گفته می شد بندرعباس نیازمند پل هوایی و زیرگذر و پارکینگ طبقاتی و قطار شهری است تا شهر را از خفگی نجات دهد و ای کاش.....
بهمن ماه: پل هرمز هم شناسنامه دار شد
پس از آنکه معاون سیاسی امنیتی استانداری هرمزگان، فرماندار قشم و جمعی از مسولین استانی، بالابر فرمانداری دو طبقه قشم را افتتاح کردند به سراغ پروژه ای در هرمز می روند تا از آن به عنوان دستاوردی جدید در بهشت فراموش شده زمین شناسی جهان، رونمایی کنند.
این پروژه پلی بود که با اعتباری بیش از سه میلیارد تومان توسط شیلات هرمزگان در محل اسکله هرمز در انتظار بهره برداری و افتتاح بود که پس از افتتاح و قرار گرفتن مسئولان استان بروی آن فرو می ریزد و در آب دریا پایین می رود.
تلاشها برای نجات مسئولان شروع شده و پس از دقایقی آنها از آب بیرون کشیده می شوند و مات و مبهوت از این شاهکار به دنبال مقصر و مقصرین می گردند.
برای نخستین بار این خبر بروی خروجی یکی از خبرگزاریها قرار گرفت و بزودی به عنوان سوژه ای رسانه مطرح شد و به طنز و مثال و مقایسه و ضرب المثل تبدیل شد.
این حادثه نشان از نبود نظارت بر برخی پروژه ها و عدم صلاحیت برخی پیمانکاران را داشت که هزینه های آن تا مدتها باقی می ماند و استان ما را مثال زدنی تر می کند.
وقتی برای بررسی بیشتر به کنار این پل رفتم و با مردم و شاهدان به گفتگو نشستم فردی را دیدم که می گفت قبل از افتتاح این پل به یکی از مدعوین مسئول که برای افتتاح در جمع هیئت همراه بود، رسیدم و عرض کردم این پل با نمونه های مشابه ساخته شده در بندرعباس تفاوت های اساسی دارد و گمان نمی کنم این پل استاندارد باشد که این مسئول در پاسخ به من گفت این پل توسط مهندسین بنا گردیده و دارای ناظر است و هیچ مشکلی ندارد! اما وقتی پل فرو ریخت او به حرف من که نه مهندس پروژه بودم و نه ناظر آن، رسید.
غرض از این داستان آنکه ای کاش هیئتی قبل از افتتاح پروژه ها برای بازدید نهایی و بازرسی استاندارد و استحکام آنها را کنترل و کارشناسی می کرد تا شاهد اینگونه رویدادها نباشیم.
البته مهمترین رویداد صنعتی استان نامگذاری بندرعباس به عنوان قطب آلومینیوم و افتتاح طرح هرمزال بود که 47 درصد به تولید آلومینیوم کشور اضافه می کند و بدست رئیس جمهور به بهره برداری رسید .
اسفند: فرهنگ؛ سفر هیئت دولت به هرمزگان
هیئت دولت در حالی سومین سفر استانی خود را به هرمزگان آغاز کرد که رئیس دولت، نهمین حضور خود را در هرمزگان سپری می کرد.
متاسفانه در خصوص مصوبات دور سفر اول و دوم هیئت دولت آنگونه که ادعا می شود این مصوبات اجرایی نشده است و مصوبات مربوط به معدن خاک سرخ هرمز، معدن فاریاب رودان، طرح آبرسانی محرم و برخی مصوبات دیگر که لباس عافیت بر تن کرده اند اجرایی نشده و در انتظار توجه بیشتر هستند.
حضور هیئت دولت در استان هرمزگان در حوزه اجرایی مهمترین رویداد اسفندماه در هرمزگان بود که از مدتها قبل، استان خود را برای این حضور آماده می کرد و مسئولان در تدارک این سفر بودند.
در بخش مطبوعات آنگونه که انتظار می رفت اتفاقی رخ نداد و هیچ نمی دانیم علت آنکه متولیان بر حل موضوع صنعت چاپ هرمزگان ( با توجه به اختصاص زمین چند صد میلیونی به یک نفر و انتظار 3 ساله ) پیشرفتی معادل صفر را داشته است از همان راه قبلی اصرار می کنند، چیست؟
به هرحال فرهنگسرای رسانه که در صحبت رئیس جمهور انجام شد مصوبه نیافت و چاپخانه هم به رسم گذشتگان به آینده موکول شد. این سفر برای اهالی رسانه رویکرد فرهنگی نداشت چرا که به گفته خورشیدزاده، رئیس خانه مطبوعات هرمزگان، اندیشه و فرهنگ بدون ابزار نمی شود.
نظر شما