تقدیر لاریجانی از اصحاب رسانه درپایان بررسی بودجه/ امشب احتمالا مجلس جلسه دارد

رئیس مجلس شورای اسلامی در پایان بررسی لایحه بودجه در مجلس ضمن تقدیر و تشکر از همه کسانی که در ایام بودجه به بررسی هرچه بهتر آن کمک کردند از احتمال برگزاری جلسه مجلس برای رفع ایرادات شورای نگهبان در امشب خبر داد .

به گزارش خبرنگار پارلمانی مهر علی لاریجانی امروز دوشنبه پس از تصویب ماده واحده لایحه بودجه سال 1389 اظهارداشت: اگر کمیسیون تلفیق توانست امروز بعداز ظهر جلسه بگذارد و نظر شورای نگهبان هم به ما برسد ، شب ممکن است جلسه علنی داشته باشیم ، و اگر نشد فردا جلسه علنی داریم .

رئیس مجلس از نمایندگان دولت و مجلس و اصحاب رسانه و شورای نگهبان برای تلاش شبانه روزی در بررسی لایحه بودجه 89 کل کشور تشکر کرد و آن را حاصل تلاش شبانه روزی این افراد دانست.

نمایندگان مجلس در جلسه علنی روز دوشنبه با 168 رای موافق،‌ 26 رای مخالف و 5 رای ممتنع، ماده واحده،‌ بندها و جداول لایحه بودجه سال آینده را از تصویب گذراندند.

بدین صورت کار برسی لایحه بودجه در صحن علنی به پایان رسید و مصوبه مجلس برای تایید نهایی راهی شورای نگهبان شد.

کد خبر 1052066

شهر خبر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha