به گزارش خبرنگار مهر در تبریز، احمد علیرضا بیگی شامگاه سه شنبه در شورای علمی نخبگان آذربایجان شرقی افزایش استفاده از ظرفیت های نخبگان را مورد تاکید قرار داد و افزود: افزایش سطح استفاده از ظرفیت نخبگان عامل مهمی در ایجاد فرصت های شغلی جدید است.
وی خاطرنشان کرد: عملکرد درست و اصولی بنیاد ملی نخبگان می تواند جایگاه فعلی نخبگان را ارتقا داده و زمینه ایجاد فرصت های شغلی جدید در جامعه را فراهم آورد.
وی با تمجید از فعال شدن کارگروه های تخصصی در دفتر بنیاد ملی نخبگان آذربایجان شرقی بر حضور فعال مدیران دستگاه های اجرایی استان در این کارگروه ها تاکید کرد و افزود: حضور مدیران در شناسایی و استفاده مطلوب از استعدادهای نخبگان موثر است.
استاندار آذربایجان شرقی با تاکید بر اینکه توجه به نخبگان و بهره برداری از استعدادهای ناب آنان اعتماد این قشر به مسئولان را به دنبال دارد، اضافه کرد: زمانی دولت نهم در اوج مظلومیت و در سایه تبلیغات نادرست، به بی توجهی نسبت به نخبگان متهم می شد ولی تفکر اصولی دولت در استفاده شایسته از ظرفیت های نخبگان که با تاسیس بنیاد ملی نخبگان متبلور گردید نشان داد که این دیدگاه ها، بی پایه و خلاف واقع است.
استاندار آذربایجان شرقی تاسیس دفاتر بنیاد ملی نخبگان در استان ها را نمونه بارز توجه دولت به نخبگان در اقصی نقاط جغرافیای کشورمان دانست و در تبیین وظایف این دفاتر گفت: ارتقای روابط بین دانشگاه و صنعت می تواتد به عنوان یکی از مهم ترین وظایف دفاتر بنیاد ملی نخبگان مورد توجه باشد.
وی انتظار برداشتن گام های بزرگ توسط دفاتر بنیاد ملی نخبگان در کمتر از یک سال از تاسیس آن ها را انتظاری فراتر از منطق دانست و اظهار داشت: استمرار و تداوم فعالیت این مجموعهها قطعاً پیامدهای بسیار مثبتی در جهت توسعه همه جانبه مناطق مختلف کشور در پی خواهد داشت.
در این نشست تعدادی از نخبگان و دبیران کارگروه های تخصصی دفتر بنیاد ملی نخبگان آذربایجان شرقی در سخنانی جداگانه ضمن ارائه عملکرد خود، به طرح دیدگاههای خود پرداختند که مهم ترین آن ها عبارت بود از: استفاده صحیح از ظرفیت نخبگان در ارتباط با جنبش نرم افزاری، برنامه ریزی برای شناسایی و حمایت بیش از گذشته از استعدادهای برتر در راستای توسعه همه جانبه، ضرورت حمایت مالی از نخبگان برای جلوگیری از فرار مغزها و ایجاد فرصت های جدید شغلی، اهمیت تجاری سازی محصولات تولیدی نخبگان، مکلف شدن دستگاه های دولتی برای در اختیار قرار دادن امکاناتشان جهت استفاده نخبگان، تعیین و اجرای سازو کار مناسب برای جذب نخبگان در دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی و همچنین انجام شایسته خدمت سربازی، لزوم بیمه شدن نخبگان، ساماندهی تشکل های مردم نهاد فعال در این زمینه و نظارت بر تحقق اصولی قانون تخصیص یک درصد از اعتبارات دستگاه های اجرایی به مقوله پژوهش.
استاندار آذربایجان شرقی در پایان این نشست با اهدای لوح و هدایایی از اعضای شورای علمی و دبیران کارگروه های تخصصی دفتر بنیاد ملی نخبگان استان تجلیل کرد.
نظر شما