به گزارش خبرگزاری مهر امیرمحمد پرویز گفت: بقاء و پویایی بنگاههای اقتصادی و توسعه اقتصاد کشور با آموزشهای مهارتی امکانپذیر خواهد بود.
سرپرست سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور اعلام کرد: همگامی جامعه ما با تغییرات و تحولات جهانی و هماهنگی با فناوری های روز از مهمترین دغدغه ها در برنامه ریزیهای آموزشهای مهارتی است.
وی نقش نیروی انسانی را در این فرآیند بسیار موثر خواند، چرا که طراح، گرداننده و هدایت کننده همه اینها عنصر نیروی انسانی است.
پرویز با اشاره به سهم ویژه آموزشهای فنی و حرفه ای در بسته های توسعه ای بسیاری از دولتمردان و سیاستمداران در جوامع پیشرفته، اعلام کرد که اگر ما بتوانیم افراد و نیروی انسانی بنگاهها را توانمند نمائیم آن موقع می توانیم با تکنولوژی روز همگام شده و حتی آن را به خدمت بگیریم.
سرپرست سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور افزود: خوداتکائی، خوداشتغالی، کاهش هزینه ها، افزایش بهره وری و حتی افزایش ضریب امنیت ملی کشور در گرو آموزشهای موثر فنی و حرفه ای است.
پرویز رقابت پذیری و ارتقای سطح کیفیت محصولات تولیدی را دو اصل مهم در بقا و پویایی همه بنگاههای اقتصادی دانست و تحقق این دو مؤلفه اساسی را صرفا در گرو نیروی انسانی کارآمد و مهارت آموخته بیان کرده و آن را رمز موفقیت کمی و کیفی در همه عرصه ها مطرح کرد.
نظر شما