۱۳ فروردین ۱۳۸۹، ۱۲:۳۴

در گفتگو با مهر مطرح شد:

راهکارهای عملی نخبگان برای تحقق "همت مضاعف ؛ کار مضاعف"

راهکارهای عملی نخبگان برای تحقق "همت مضاعف ؛ کار مضاعف"

نماینده نخبگان در شورای عالی استعدادهای درخشان وزارت بهداشت با اشاره به نامگذاری سال 89 به نام "همت مضاعف و کار مضاعف" معتقد است وظیفه نخبگان کشور اجرایی کردن این شعار در همه ابعاد با توجه به شاخص های کمی و کیفی است.

دکتر سیدحمید جمال الدینی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: اجرایی شدن شعار سال 89 به نام "همت مضاعف و کار مضاعف" تنها به معنای دو برابر شدن کار و تلاش نیست بلکه معنایی فراتر از آن دارد و نشان می دهد که نخبگان جامعه باید از توان فکری بیشتری برای برنامه ریزی به منظور بهره وری بیشتر در اجرایی شدن برنامه های کشوری از جمله نقشه جامع علمی و سند چشم انداز 20 ساله استفاده کنند.

وی خاطرنشان کرد: شعار سال 89 این وظیفه را برای نخبگان تعریف می کند که اگرچه تاکنون از توان اجرایی، فکری و سازمانی خود استفاده می کرده اند اما این موضوع کافی نبوده چرا که این افراد بالقوه دارای توان لازم برای پیشبرد امور هستند و می توانند این توان را به بالفعل نزدیک کنند.

نماینده نخبگان در شورای عالی استعدادهای درخشان وزارت بهداشت با اشاره به راهکارهای عملی که پیش روی نخبگان و سایر گروه های اجتماعی برای اجرای درست شعار امسال وجود دارد، گفت: همه و از جمله نخبگان باید در آغاز سال 89 وضعیت فعلی و نقطه موجود خود را از نظر کمی و شاخص های گوناگون در حیطه های عملکردی مشخص کنند و در پایان سال نیز با ارائه گزارش عملکرد و قرارگیری در نقطه تعیین شده نه تنها کسری های را جبران کنند بلکه از سوی دیگر به صورت کمی و با سرعتی بیشتر به سوی  تحقق اهداف سند چشم انداز و نقشه جامع علمی کشور و دسترسی سریع تر به هدف های تعیین شده حرکت کنند.

وی خاطرنشان کرد: راهکار عملی دیگری که در تحقق شعار امسال باید در نظر گرفت این است که از توان دو گروه از نخبگان بیشتر و بهتر می توان استفاده کرد. نیروی انسانی جوان و با تجربه در کنار هم می توانند این مهم را تحقق بخشند. نخبگان جوان انرژی بیشتری در رسیدن به اهداف تعیین شده بالادستی دارند و نخبگان با تجربه نیز می توانند در اتاق های فکر و شوراهای سیاستگذاری با وقت بیشتر به برنامه ریزی مناسب برای رسیدن به این اهداف مبادرت ورزند. 

جمال الدینی اضافه کرد: از سویی دیگر در حوزه سلامت تکلیف نخبگان در حوزه های مختلف اعم از دولت، مجلس و خواص جامعه سنگین تر است چرا که تا انسان سالم نباشد نمی توان از تعهد و تخصص او بهره کافی برد با توجه به اینکه عنصر تعیین کننده اصلی در حرکت انسان متعهد و متخصص، سلامت است این موضوع در سیاست های ابلاغی مقام معظم رهبری در برنامه پنجم توسعه نیز مورد تاکید ویژه قرار گرفته است.

وی یادآور شد: محور اصلی در تحقق شعار "همت مضاعف، کار مضاعف" نیروی انسانی است و با توجه همپوشانی این موضوع با موضوع سلامت انسانها که در کنار تعهد و تخصص عنصر تعیین کننده ای است، باید برنامه ریزی و حمایت همه جانبه در حوزه سلامت صورت گیرد که این کار تنها در محدوده کاری یک وزیر یا وزارتخانه نیست.

نماینده نخبگان در شورای عالی استعدادهای درخشان وزارت بهداشت اضافه کرد: نخبگان جامعه وظیفه دارند با درک درست از موقعیتی که خود و کشور در آن قرار دارند، بتوانند برای سربلندی هرچه بیشتر ایران اسلامی با حفظ وحدت کلمه در راه شکوفایی علمی کشور گام بردارند.

کد خبر 1056359

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha