به گزارش خبرنگار مهر در خرم آباد، سید حسین صابری با اشاره به لیست حضور و غیاب مدیران در جلسات شورای اداری سال گذشته، عنوان کرد: در سال 88 حدود 15 جلسه شورای اداری در لرستان برگزار شده است که سه جلسه از این تعداد مربوط به جلسات فوق العاده بوده است.
وی با بیان اینکه به طور متوسط در هر ماه یک جلسه شورای اداری در استانداری لرستان برگزار شده است، افزود: این در حالی است که 11 مدیر کل استانی در این جلسات بین سه تا پنج جلسه غیبت داشته اند.
استاندار لرستان از عدم حضور مدیران در این جلسات با لفظ "عدم توفیق" یاد کرد و گفت: با این اوصاف این یازده مدیر کل حدود یک پنجم جلسات را حضور نداشته اند.
صابری ادامه داد: این در حالی است که 12 نفر دیگر از مدیران کل استانی لرستان بین شش تا 10 جلسه غیبت داشته اند و به نوعی بیش از نیمی از جلسات را شرکت نکرده اند.
وی خاطر نشان کرد: همچنین مطابق بررسیهای به عمل آمده یکی از مدیران استانی نیز از 15 جلسه برگزار شده بیش از 11 جلسه غیبت داشته است که این امر جای تامل دارد.
استاندار لرستان بدون اشاره به نام این مدیر استانی، گفت: این در حالی است که از میان مدیران استانی حدود 76 مدیر در کلیه جلسات شورای اداری حضور پیدا کرده اند.
صابری با انتقاد از بی انضباطی برخی مدیران لرستانی، گفت: حضور و غیاب مدیران در ارزشیابی های سالانه مدیران دستگاههای اجرایی به طور قطع لحاظ خواهد شد.
وی با اشاره به برنامه ریزی های انجام شده در زمینه حضور مدیران در جلسات سیاست گذاری طی سالجاری، گفت: طی روزهای اخیر برنامه جلسات شش ماه اول سالجاری تنظیم شده است که به مدیران دستگاههای اجرایی ابلاغ خواهد شد.
استاندار لرستان تصریح کرد: با تنظیم و ابلاغ برنامه جلسات بهانه بی نظمی از مدیران گرفته می شود تا به موقع و شخصا در جلسات سیاست گذاری و تصمیم گیری شرکت کنند.
به هر حال به نظر می رسد نفس برگزاری جلساتی در سطح "شورای اداری" که با حضور کلیه مدیران دستگاههای اجرایی استان به صورت ماهانه برگزار می شود سیاست گذاری های کلان استان است که باید کلیه مدیران این امر را مورد توجه قرار دهند.
پیش از این نیز خبرگزاری مهر در گزارش های متعددی بر ضرورت توجه ویژه مدیران استانی به حضور در جلسات کارگروهها و جلسات تصمیم گیری و سیاست گذاری استان تاکید کرده بود که خوشبختانه روند در این زمینه رو به بهبود است ولی هنوز تا رسیدن به حد مطلوب فاصله وجود دارد.
به اعتقاد کارشناسان مختلف جلسات کارگروها و شوراها در راستای هویت بخشی به خرد جمعی و استفاده از دیدگاههای مختلف افراد و دست اندرکاران مسائل مختلف است که در صورت برپایی درست این جلسات می توان شاهد ظهور برآیند مطلوب و ایده آل از اینگونه جلسات بود.
در نظر گرفتن کارگروههای مختلف با ماهیت متفاوت از جمله کارگروه اجتماعی، کارگروه اشتغال، کارگروه تحول اداری، شورای سلامت، کارگروه توسعه صادرات غیر نفتی، شورای اداری و دیگر کارگروه های رایج در بدنه جلسات تخصصی استانها از جمله حرکتهایی است که در راستای استفاده از خرد جمعی و توسعه مشارکت و هم فکری دستگاههای مختلف استان منظور شده است و در حقیقت حضور و ارائه راهکار در این جلسات می تواند به توسعه ابعاد مختلف آن استان کمک شایانی کند.
به هر حال مردم لرستان از مسئولان دستگاههای اجرایی انتظار دارند که با حضور مفید در جلسات مختلف سیاست گذاری و ارائه راهکارهای اصولی و کاربردی در جهت رفع مسائل و مشکلات موجود در این استان قدمی بردارند.
نظر شما