افشین محمدی در گفتگو با خبرنگار مهر در همدان اظهار داشت: در اکثر استان های کشور زنان کمتر از 7 درصد اهداکنندگان و مردان 93 درصد اهداکنندگان را شامل میشوند که استان همدان نیز مستثنی از این امر نیست.
وی با بیان اینکه بیشترین اهداکنندگان خون در کشور را سنین 25 تا 35 سال شامل میشود، تصریح کرد: در کل کشور آمار اهداکنندگان زنان پایین است به همین علت زنان که در تمام عرصهها پیش گامتر از مردان بودهاند در این امر نیز باید اقدام کنند.
محمدی با بیان اینکه شاخص اهداکنندگان خون مستمر در استان همدان افزایش یافته است، اظهار داشت: در سال 88 بیش از 30 هزار نفر برای اهدای خون مراجعه کردند که 26 هزار نفر شرایط اهدا را داشتند.
وی افزود: شاخص اهداکنندگان مستمر، یک شاخص قابل ارزش است و در ارتباط با افزایش ضریب سلامتی خون حائز اهمیت است.
رئیس سازمان انتقال خون استان همدان اضافه کرد: در حال حاضر بیش از 10 هزار نفر اهداکننده مستمر خون در استان وجود دارد.
وی با بیان اینکه در سال 88 سعی شد به ارتقای تجهیزات پرداخته شود، افزود: دستگاه اتوماسیون L.I.Z A در همدان راهاندازی شد که خطای انسانی را از بین میبرد و انجام آزمایشات عفونتهای منتقل از طریق خون با این دستگاه قابل اندازهگیری است.
رئیس سازمان انتقال خون استان همدان از ایجاد کانکس مجهز اهدا خون در مرکز شهر همدان خبر داد و اذعان داشت: با توجه به اینکه واحدی در مرکز شهر همدان برای اهدا خون وجود ندارد، مردم نمیتوانند به راحتی و مستمر به این امر بپردازند به همین علت کانکس مجهز به تختهای اتوماتیک خونگیری در مرکز شهر مستقر میشود.
نظر شما