به گزارش خبرنگار مهر در قم، ضرغام قنبرلو صبح یکشنبه در گفتگو با خبرنگاران با اشاره به کمتوجهی مسئولان به امور دانشآموزان استثنایی اظهار داشت: در حال حاضر یک هزار و 700 دانشآموز در مدارس استثنایی مشغول به تحصیل هستند که یک هزار و 450 نفر از آنها دانشآموزان استثنایی و 250 نفر آنان دانشآموزانی هستند که اختلالات یادگیری دارند.
وی با بیان اینکه 18 مدرسه استثنایی در استان قم فعال هستند، افزود: 50 درصد این مدارس به صورت دو شیفت فعالیت میکنند، درحالیکه تمامی این مدارس باید به صورت یک شیفت و در نوبت صبح اداره شوند تا در شیفت بعدازظهر به کمبودهای آموزشی دانشآموزان رسیدگی بیشتری شود.
مدیر اداره آموزش و پرورش استثنایی استان قم اظهار داشت: 400 نفر پرسنل در مدارس استثنایی استان مشغول به کار هستند که 50 نفر آنان را نیروهای توانبخشی و 350 نفر از آنان را نیروهای آموزشی مدارس تشکیل میدهند.
قنبرلو با اشاره به اینکه دو مرکز اختلالات یادگیری و یک مرکز خصوصی اختلالات یادگیری در استان وجود دارد، بیان داشت: دانشآموزانی که در مقطع ابتدایی در مدارس عادی درس میخوانند ممکن است در یکی از درسهای خود دچار مشکلاتی شوند که برای معلم، مدرسه و اولیای دانشآموز ناشناخته است و برای حل این مشکل به مراکز اختلالات یادگیری مراجعه میکنند.
وی ادامه داد: دانشآموزانی که اختلالات یادگیری دارند با مراجعه به این مراکز و انجام تست و آزمایش مورد درمان قرار میگیرند و طول درمان آنها بیش از 30 جلسه است و دانشآموزان علاوه بر شرکت در مدارس عادی، زیر پوشش درمان در این مراکز قرار میگیرند.
مدیر آموزش و پرورش استثنایی قم با بیان اینکه در کنار فعالیتهای آموزشی، مسابقات فرهنگی و ورزشی نیز برای این دانشآموزان برگزار میشود، افزود: مسابقاتی همچون والیبال، آمادگی جسمانی، پرتاب وزنه، طنابکشی و جهت یابی برای دانشآموزان دختر و پسر برگزار میشود.
قم - خبرگزاری مهر: مدیر آموزش و پرورش استثنایی قم گفت: در حال حاضر هزار و 700 دانشآموز در مدارس استثنایی استان قم مشغول به تحصیل هستند.
کد خبر 1061496
نظر شما