وي در گفتگو با خبرنگار سياسي "مهر" با بيان اين مطلب افزود : عملكرد دولت خاتمي در طول 7 سال گذشته در مجموع عمل كرد مثبت و قابل قبولي بوده است واقدامات خاتمي در سالهاي اخير موقعيت ممتاز و جايگاه مناسبي رابراي تصميم سازي چه در خاورميانه و بين الملل براي ايران به دنبال داشته است .
پيرموذن افزود : از نظر اقتصادي رشد اقتصادي 8 درصد وراه اندازي صندوق ذخيره ارزي جزو كارنامه مثبت خاتمي است.
عضو فراكسيون دوم خرداد مجلس ششم وضعيت سياسي داخل كشور را در زمان خاتمي مثبت خواند و گفت : با اجراي توسعه سياسي و با زشدن فضاي بازوباب نقد وانتقاد پذيري جزو كارهاي درخشان و برجسته خاتمي بود و مطمئنا تاريخ از ايشان به نيكي ياد خواهد كرد .
وي درعين حال يكي از ايرادات بزرگ دولت خاتمي را ضعف در كابينه دانست و گفت : رييس جمهور در صف آرايي كابينه ، چه در كابينه اول و چه در كابينه دوم اصولا كساني را در راس وزارت خانه ها قرار داد كه افرادي فاقد دانش و توان براي تسلط بر مجموعه خود بودند وازسويي وزراي انتخاب شده براي تشكيلاتي كه به عنوان وزيرآن دستگاه انتخاب شده بودند قابل قبول نبودند.
پيرموذن گفت : مجلس ششم در مقابل ضعف برخي وزرا ايستاد ولي متاسفانه نفر بعدي كه پس از وزير بركنار شده مي آمد به مراتب ضعيف تر از افراد قبلي بوده و اين نشان مي دهد كه اصولا خاتمي در كابينه خود نتوانست از بهترينها استفاده كند.
مخبر كميسيون بهداشت و درمان مهمترين نمونه ضعف كابينه خاتمي را ترميم كابينه خواند و گفت : در مجلس ششم نمايندگان به تنها وزيري كه فكر نمي كردند از كابينه حذف شود "مظاهري " بود ولي متاسفانه نمايندگان در انتظار ترميم كابينه شاهد حذف وزراي بي كفايت از كابينه نبودند بلكه شاهد بركناري يكي از وزراي موفق و خوش فكر دولت خاتمي كه در رشد اقتصادي كشور نقش موثري داشت، بود بنابراين اين روند مثبت و رو به جلويي نبود .
وي يكي از كارهاي درخشان كابينه خاتمي را اجراي اصل 29 قانون اساسي و تاسيس وزارت رفاه و تامين اجتماعي خواند و گفت : اگر اين وزارت خانه از ظرفيتهاي به نحو مطلوب و قانوني و در چارچوب اصل 29 استفاده كند مي تواند در بالا بردن كيفيت زندگي مردم ايران و مخصوصا پر كردن شكاف طبقاتي جامعه بستر مناسب و مساعدي را ايجاد كند.
پيرموذن تصريح كرد : خاتمي از نگاه نسل جوان و تحصيل كرده متاسفانه نتوانست انتظاراتي را كه در زمان انتخابات با سخنان خود آفريده بود را پاسخ گو باشد و در واقع ارتباط خاتمي با گذشت زمان رياست جمهوري با نسل جوان و تحصيل كرده و دانشگاهها فاصله فراواني گرفت .
وي تصريح كرد : زماني كه فراكسيون اقليت با رييس جمهوري ملاقات داشت من به رييس جمهور گفتم كه اصولا هم سياستها و هم سياستمداران تاريخ مصرف دارند يعني پس از گذشت مدتي هم سياستمداران ارزش از دست مي دهند و هم سياستها پايدار نمي مانند بنابراين از سياستمداران و سياستها كارهاي برجسته مي تواند در توسعه كشور اثر گذار باشد.
پيرموذن گفت : انتظارما از خاتمي اين است كه در يك سال باقي مانده از عمر دولت، هنوز فرصتي براي ترميم ارتباط خاتمي با ملت و پاسخ گويي به خواسته هاي نسل جوان و تحصيل كرده وجود دارد ودر اين ميان اگر رييس جمهور اعتراف كنند كه رييس جمهور در هرم مديريت كشور نقش تعيين كننده و اساسي را ندارد پذيرفتني نيست .
وي نزديكي سياست خارجي ايران با عراق قبل ازحمله آمريكا به عراق را نشان ضعفي در دستگاه سياست خارجي خواند و گفت : مادر مجلس ششم به اين عملكرد خاتمي اعتراض كرديم و سفرهاي مكررناجي صبري به ايران را در ان زمان مناسب نديديم بايد بدانيم كه اعراب همواره در تلاشند تا چالشها و اثرات تخريبي برخورد ها و جنگهاي ناخواسته را بر ايران تحميل كنند و خود از منافع اقتصادي ان بهره گيرند.
نظر شما