۲۵ فروردین ۱۳۸۹، ۱۸:۴۶

خزاعی:

تهدید هسته ای آمریکا علیه ایران باج خواهی از امضا کنندگان NPT است

تهدید هسته ای آمریکا علیه ایران باج خواهی از امضا کنندگان NPT است

نماینده دائم ایران در سازمان ملل متحد اظهارات تحریک آمیز مقامهای آمریکایی علیه ایران و تهدید آشکار هسته ای آنها علیه کشورمان را به منزله باج خواهی هسته ای از کشورهای غیر هسته ای امضا کنندگان ان. پی. تی. توصیف کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سی بی اس نیوز،" محمد خزاعی" در نامه ای به تاکاسو رئیس دوره ای شورای امنیت سازمان ملل متحد می نویسد: اظهارات مقامهای آمریکایی نقض جدی تعهدات آنها در قوانین بین المللی به ویژه بند 2 [4] منشور سازمان ملل متحد و همچنین قطعنامه 984 (1995) شورای امنیت درباره خودداری از تهیه و یا استفاده از زور علیه دولتهای دیگر است.

وی با اشاره به اظهارات باراک اوباما رئیس جمهوری آمریکا می افزاید : تهدید مقامهای آمریکا علیه ایران نه یک بیانیه بلکه بخشی از سند رسمی و برشمرنده سیاست آمریکا برای استفاده از تسلیحات اتمی علیه کشورهای غیر هسته ای عضو ان پی تی و تهدیدی واقعی علیه صلح و امنیت جهانی است که چنین رویکرد نظامی از سوی دولت آمریکا در قبال مسائل گوناکون به هیچ وجه یک راه حل نیست.

در ادامه سفیر ایران در سازمان ملل متحد با اشاره به اینکه ایران خود قربانی تسلیحات هسته ای است به تلاشهای جمهوری اسلامی ایران برای جهان عاری از تسلیحات هسته ای و انجام کامل سه پیمان مهم؛ ان. پی. تی.، کنوانسیون تسلیحات هسته ای(BWC) ،  و کنوانسیون تسلیحات شیمیایی(CVC) اشاره کرد و گفت : جمهوری اسلامی ایران قاطعانه و پیوسته توسعه و انباشت و استفاده از تسلیحات هسته ای را بر اساس آموزه های دینی و قانون اساسی رد کرده و فعالیتهای هسته ای ایران همیشه صلح آمیز بوده است.

خزاعی در پایان این نامه آورده است : در حالی که  40 سال از اجرایی شدن ان .پی. تی . می گذرد مقامهای آمریکا ظاهراً از منع اشاعه هسته ای حمایت می کنند، اما نباید فراموش کنیم ایالات متحده تنها کشوری است که از تسلیحات هسته ای علیه غیر نظامیان ژاپنی در هیروشیما و ناکازاکی استفاده کرده و در نتیجه سبب کشته شدن 200 هزار نفر از مردم شده است . این کشور همچنین به طور غیر قانونی به طراحی تسلیحات هسته ای و برنامه های نظامی خود ادامه می دهد و با عنایت به نکات فوق الذکر اعضای سازمان ملل متحد نباید چنین باج خواهی هسته ای را در قرن بیست یکم تحمل کنند و باید با اقدامی قاطع به عنوان تضمینی مطلق علیه استفاده یا تهدید به استفاده از سلاح اتمی ، نابودی تمام تسلیحات هسته ای را تضمین کنند. در این رابطه سازمان ملل متحد و سازمانهای مربوطه مسئولیتی اساسی در راستای مخالفت قاطع با تهدید به استفاده از تسلیحات هسته ای دارند.

کد خبر 1064179

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha