به گزارش خبرگزاری مهر، علی اکبر یاراحمدی عصر پنج شنبه در مراسم آغاز اجرای این طرح با بیان اینکه وظیفه ما اهداء سلامت به جامعه است، مهمترین بخش از سلامت جامعه را خدمات دندانپزشکی دانست که در بعد پیشگیری اولیه و ثانویه می تواند تاثیر گذار باشد.
وی عنوان کرد: با اجرای این طرح می توان تا 50 درصد از پوسیدگی دندان کودکان جلوگیری کرد.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان لرستان با بیان اینکه 161 مهد کودک در شهرستان خرم آباد تحت پوشش این طرح قرار می گیرند، یادآور شد: در قالب اجرای این طرح تعداد چهار هزار و 368 دانش آموز نیز فلوراید درمانی می شوند.
همزمان با اجرای طرح یک ساله کشوری "وارنیش فلوراید"، این طرح با همکاری معاونت بهداشتی و مرکز بهداشت شهرستان خرم آباد در مهد کودک صدف خرم اباد آغاز شد.
این برنامه که بصورت دو دوره شش ماهه برگزار می شود.
به گفته معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان لرستان از وارنیش فلوراید(ماده ای برای بالا بردن مقاومت دندان ها در مقابل پوسیدگی) در راستای طرح سلامت دهان و دندان برای کودکان استفاده می شود.
این ماده در مجاورت بزاق دهان سرد و سخت شده و بیمار بلافاصله بعد از کاربرد وارنیش می تواند حرکت و صحبت کند. کاربرد آن آسان و به وسایل خاصی نیاز نمی باشد.
وارنیش فلوراید را روشی مطمئن، ایمن، بی خطر و مؤثر در کاهش ریسک پوسیدگی دندان در جمعیت با ریسک بالای پوسیدگی دندان می باشد.
مزایای اصلی وارنیش فلوراید نسبت به سایر درمانهای فلوراید موضعی بیشتر و مؤثرتر است.
نظر شما