عبدالمجید حدیدی در گفتگو با خبرنگار مهر، افزود: در این راستا مذاکرات اولیه با شرکت برق باختر صورت گرفته و در صورت تامین اعتبارات لازم این آزمایشگاه به طور مشترک ایجاد خواهد شد، تا با استفاده از امکانات مرکز تحقیقات بهره برداری های لازم از این آزمایشگاه به عمل آید.
معاون پژوهشی دانشگاه تفرش در زمینه تجهیزات آزمایشگاهی دانشگاه نیز اظهار داشت: اکثر دانشجویان این دانشگاه در مقطع کارشناسی به تحصیل می پردازند، در نتیجه عمده آزمایشگاه های دانشگاه در ارتباط با فعالیت های آموزشی مورد استفاده قرار می گیرند و کارهای تحقیقاتی بر حسب موردی به انجام می رسد.
وی تاکید کرد: البته دانشگاه به مرکز تحقیقات الکترونیک نیز مجهز بوده اما به طور کل عمده تجهیزات آزمایشگاهی در خدمت دانشجویان و برای فعالیت های آموزشی ایجاد شده است.
حدیدی ادامه داد: به دلیل عدم وجود آزمایشگاه های تحقیقاتی در دانشگاه تفرش سعی می کنیم دانشجویان را به سمت انجام تحقیقات مورد نیاز صنایع سوق داده تا از این طریق از تجهیزات آنها استفاده کنند، چراکه بودجه دانشگاه محدود بوده و تا زمانی که از قبل قراردادها با بخش صنعت مبالغی به دانشگاه تزریق نشود، ناچاریم از امکانات بیرون از دانشگاه بهره ببریم.
نظر شما