به گزارش خبرنگار مهر در قم، آیت الله مرتضی مقتدایی قبل از ظهر دوشنبه در دیدار مدیرعامل و جمعی از مسئولین جمعیت هلال احمر استان قم طی سخنانی گفت: پیش از این در جلساتی که با آقای غیوری، نماینده ولی فقیه در هلال احمر و نمایندگان وی داشتیم با حوزه تفاهمنامه امضاء شد تا آقایان بتوانند از طلاب و مبلغین استفاده نمایند و این جمعیت اگر از مبلغین بهرهمند شود بسیار مفید خواهد بود و میتواند برای جامعه بسیار مفید واقع شود.
وی افزود: در حوزه علمیه قم ظرفیت بسیار بالایی است و برای جذب نیروی داوطلب از طلاب، آمادگی همکاری وجود دارد البته راهکار آن باید بررسی شود و باید طلاب داوطلب را آموزش داد که اگر خدای ناکرده در جایی زلزله و حادثه انجام شد، اولین گروه مورد نیاز از طلاب حضور یابند.
مقتدایی در ادامه جمعیت هلال احمر را جمعیت دینی، اسلامی و انسانی عنوان کرد و گفت: هلال احمر قم باید برای دیگران الگو باشد.
مدیر حوزه علمیه قم در ارتباط با حقوق بشر دوستانه گفت: در ارتباط با رفتاری که با انسانها و حیوانات و حتی نباتات باید صورت گیرد، روایات اسلامی چگونگی برخورد را مشخص کرده است و در روایات از این قبیل دستورات بسیار آمده است و دستوراتی داده شده است، امام سجاد(ع) 20 الی 25 سفر به مکه داشتند در این 25 سفر حتی یک بار، یک تازیانه به حیوان نزدهاند.
وی همچنین در رابطه با داروخانه هلال احمر گفت: داروخانه شما اگر دارو نداشته باشد ممکن است بیماری تلف شود. داروخانه را تقویت کنید تا به روز باشد و افرادی که نیاز دارند از آن استفاده کنند.
هلال احمر جمهوری اسلامی ایران جزو 10 جمعیت برتر در جهان است
در آغاز این دیدار مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان قم با ارائه گزارشی از عملکرد این جمعیت گفت: جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران جزو 10 جمعیت برتر و تأثیرگذار در میان بیش از 186 عضو فدراسیون بینالمللی جمعیتهای صلیب سرخ و هلال احمر به شمار میرود و جزو معدود جمعیتهای بین المللی است که اساسنامه مصوب پارلمانی دارد.
دکتر خلیل الله سائلی فعالیتهای جمعیت را در امداد و نجات و امور جوانان و امور داوطلبان و درمان و توانبخشی برشمرد و افزود: وظیفه ارائه خدمات امدادی در هنگام بروز حادثه و سوانح در داخل و خارج از کشور، جذب و سازماندهی و انسجام فعالیتها و خدمات داوطلبانه در راستای حمایت از آسیب دیدگان حوادث و سوانح مختلف و نیز نیازمندان و اقشار آسیب پذیر با بهرهگیری از توان و مساعدت افراد و اقشار توانمند، توسعه و مشارکت جوانان در تصمیم گیریها و فعالیت های مربوط به آنها و تربیت و آموزش جوانان به منظور آماده سازی در انجام خدمات امدادی و عام المنفعه و بشر دوستانه ، داروخانه ، فیزیوتراپی و واکسیناسیون حجاج بیت الله الحرام و زائرین عتبات عالیات برشمرد.
وی همچنین بر لزوم استفاده از ظرفیت عظیم حوزههای علمیه به ویژه حوزه علمیه پر برکت قم درتشکیل کانونهای طلاب و شرکت طلاب و روحانیون در برنامههای بشردوستانه و عام المنفعه و داوطلبانه جمعیت هلال احمر تأکید کرد و خواستار کمک حوزه علمیه قم در این خصوص شد.
سائلی در پایان نسبت به تشکیل و راهاندازی کتابخانه و مرکز تخصصی حقوق بشر دوستانه اسلامی با کمک حوزه علمیه در استان قم تأکید کرد.
نظر شما