به گزارش خبرنگار مهر، مواد اولیه کارخانه تولید کود آلی گرانوله پوست چوب و لجنهای تصفیه آب و پساب شرکت صنایع چوب و کاغذ است که کود تولیدی به عنوان پاک ترین کود بریا اراضی زراعی و باغی استفاده می شود.
ابوالفضل روغنی گلپایگانی، مدیرعامل شرکت صنایع چوب و کاغذ مازندران عصر پنجشنبه در مراسم افتتاح این کارخانه با اعلام اینکه سالانه 99 هزار تن کود آلی در این کارخانه تولید می شود، اظهار داشت: جذب متعادل عناصر غذایی توسط گیاه، افزایش عملکرد کمی و کیفی محصولات زراعی و باغی که از این کود استفاده کنند، کسب درآمد از فروش محصولات فرآوری شده از ضایعات کارخانه و جلوگیری از آلودگی محیط زیست از مزایای استفاده از کود آلی گرانوله گوگردی است.
وی اظهار داشت: این کارخانه برای استفاده از تمایم ظرفیت خود با کمبود مواد اولویه که چوب باشد مواجه است.
وی با بیان اینکه ظرفیت اقتصادی کارخانه های چوب و کاغذ در دنیا تولید 400 هزار تن در سال است، افزود: برای رقابت با دنیا علاوه بر اینکه باید هزینه تولید را کاهش بدهیم ظرفیت تولید را نیز باید چندین برابر کنیم.
مدیرعامل صنایع چوب و کاغذ مازندران تولید سالانه این شرکت را 175 هزار تن انواع کاغذ عنوان کرد و ادامه داد: ظرفیت تولید این کارخانه تا 250 هزار تن در سال است.
وی بر حمایت ویژه دولت در تامین مواد اولیه تاکید کرد و افزود: صنایع چوب و کاغذ به عنوان حافظ جنگلهای شمال برنامه های زیادی را برای تهیه چوب در جنگل اجرا می کند.
روغنی با بیان اینکه 150 هزار هکتار از جنگل های استان مازندران تحت پوشش این شرکت قرار دارد، تصریح کرد: این شرکت در چند سال اخیر در 15هزار و 500 هکتار چنگل کاری، 15 میلیون اصله نهال کاری، پنج هزار کیلومتر حصار کشی و یک هزار و 50 کیلیومتر جاده سازی در داخل جنگل انجام داده است.
سید علی اکبر طاهایی، استاندار مازندران نیز به تعادل کشاورزی و صنعت به عنوان رویکرد اصلی برای توسعه استان اشاره کرد و گفت: متاسفانه این رویکرد سبب شده است تا در هیج کدام از محورها توسعه مناسبی نداشته باشیم.
وی با بیان اینکه صنعت مازندران عقب است، ادامه داد: حمایت از واحدهای تولید صنعتی یک امر ضروری است.
طاهایی اظهار داشت: صنایع چوب و کاغذ به عنوان یک صنعت سبز و پاک مودر حمایت جدی دولت نیز است.
نظر شما