به گزارش خبرنگار مهر در خرم آباد، جلسه کارگروه بررسی مصوبات سفر دور دوم هیئت دولت به لرستان در حالی برگزار شد که بازهم کلاس درس پاسخ گویی مصوبات که هر ماه یکبار برگزار می شود چند شاگرد تنبل داشت تا استاندار لرستان از روند موجود انتقاد کند.
جلسات کارگروه بررسی مصوبات هیئت دولت به لرستان که هر ماه یکبار با پیگیری های استاندار لرستان و با حضور رسانه ها به عنوان نمایندگان افکار عمومی برگزار می شود به محلی برای پاسخ گویی مدیران به مطالبات مردمی در زمینه مصوبات سفر تبدیل شده است به طوریکه کوچکترین تعلل دستگاه ها توسط سید حسین صابری گوشزد می شود.
روند حاکم بر جلسات کارگروه مصوبات موجب تسریع در اجرای این مصوبات شده است به طوریکه با گذشت کمتر از یک سال از سفر دور دوم هیئت دولت به این استان بیش از 71 درصد مصوبات یا اجرایی شده اند یا در دست اجرا هستند.
به هر حال جلسه شب گذشته کارگروه مصوبات هیئت دولت در لرستان در حالی برگزار شد تا این بار استاندار لرستان با انتقاد از روند فعلی حاکم بر ساخت بیمارستانها در این استان خواستار تسریع در اجرای مصوبات حوزه سلامت شود.
بیمارستانهای مصوب سفر هیئت دولت به لرستان در نقطه صفر
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان لرستان در این جلسه در سخنانی در توضیح روند اجرای پروژه های حوزه سلامت عنوان کرد: یکی از مصوبات سفر هیئت دولت ساخت بیمارستان اعصاب و روان خرم آباد است که قرارداد اجرای آن بسته شده است.
اردشیر شیخ آزادی با اشاره به تسطیح زمین برای آغاز عملیات اجرایی، افزود: در اعتبارات سال 89 مبلغی بالغ بر 800 میلیون تومان برای این بیمارستان در نظر گرفته شده است.
وی ادامه داد: ما انتظار داریم که استانداری در این زمینه و در راستای تامین بخشی از اعتبارات به ما کمک کند.
بیمارستان دورود در مسیر سرنوشت دیگر بیمارستانهای استان
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان لرستان همچنین در خصوص بیمارستان مصوب هیئت دولت در شهرستان دورود نیز گفت: متاسفانه با وجود اینکه زمین لازم برای احداث این بیمارستان نیز در نظر گرفته شده است اما مسکن و شهرسازی استان روی این زمین بحث دارد.
شیخ آزادی ادامه داد: در صورت تایید زمین توسط این سازمان کار با اختصاص مبلغ دو میلیارد تومان در سالجاری آغاز خواهد شد.
بیمارستان جایگزین شهدای عشایر خرم آباد در مرحله هیچ!
وی همچنین از عدم اجرای پروژه بیمارستان جایگزین بیمارستان شهدای عشایر خرم آباد خبر داد و گفت: در زمینه احداث مرکز رادیو تراپی استان نیز هنوز کاری انجام نشده است.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان لرستان همچنین با اشاره به عدم اجرای پروژه های حوزه بهداشت و درمان که قرار بود توسط وزارت نفت انجام شود، ادامه داد: همچنین در خصوص دانشکده پرستاری الیگودرز نیز هنوز اقدامی صورت نگرفته است.
اظهارات مسئولان علوم پزشکی موجب واکنش شدید استاندار لرستان شد تا در این زمینه از رئیس سازمان مسکن و شهرسازی لرستان در مورد چرایی وضعیت پروژه های بیمارستانی سوال کند که توضیحات شهرام ملکی وی را قانع نکرد.
واکنش شدید استاندار لرستان به روند احداث بیمارستانهای استان
استاندار لرستان در زمینه پروژه بیمارستان اعصاب و روان خرم آباد گفت: استانداری مبلغی را که باید برای احداث این بیمارستان کمک می کرده داده است و بقیه کار بر عهده دانشگاه علوم پزشکی است.
سید حسین صابری در واکنتش به تعلل در اجرای پروژه بیمارستان شهرستان دورود نیز عنوان کرد: در بحث مکان یابی احداث این بیمارستان باید دانشگاه علوم پزشکی اظهار نظر کند و تنها سازمان مسکن و شهرسازی باید در زمینه احداث آن اقدام نماید.
دلیلی ندارد پروژه ای که مطالعه شده و اعتبار دارد معطل بماند
وی با تاکید بر اینکه اگر سازمان مسکن روی بحث زمین شناسی و زلزله نگاری محل مورد نظر ایراد دارد قابل قبول است، افزود: در غیر این صورت باید کار هر چه سریعتر توسط این سازمان آغاز شود.
سید حسین صابری- استاندار لرستان
استاندار لرستان تاکید کرد: دلیلی ندارد پروژه ای که مطالعه و ماده 32 آن اخذ شده است و اعتبار نیز دارد معطل بماند تا شهریور ماه آغاز شود.
صابری افزود: در صورت تعلل در اجرای پروژه و آغاز فصل بارندگی پول در نظر گرفته شده برای این بیمارستان نیز در جای دیگری هزینه می شود و این بیمارستان نیز به سرنوشت دیگر بیمارستانهای استان دچار خواهد شد.
بیمارستانهایی که با 16 سال سن به بهره برداری نرسیده اند
وی خطاب به مسئولان متولی امر ادامه داد: همین کار را انجام می دهید که بیمارستانهای ما در پلدختر 20 سال، در الیگودرز 17 سال و در الشتر 16 سال سن دارند.
استاندار لرستان با تاکید بر ضرورت پیگیری برای احداث بیمارستان جایگزین بیمارستان شهدای عشایر خرم آباد، در پاسخ به برخی اظهارات مسئولان در زمینه دلایل تعلل در اجرای کار، یادآور شد: با وجود گذشت بیش از 39 روز از آغاز سال جدید هنوز زمین برای ساخت بیمارستان شهرستان دورود تایید نشده است و هنوز کار روی زمین مانده است.
صابری با تاکید بر اینکه کار احداث اماکن دولتی بر عهده مسکن و شهرسازی است، یادآور شد: در حال حاضر عمده مصوبات دولت در زمینه احداث پروژه های حوزه سلامت اجرایی نشده است که باید هر چه سریعتر در این زمینه کار شروع شود.
به هر حال به نظر می رسد با توجه به اینکه پروژه های حوزه سلامت در ارتباط مستقیم با مطالبات و رضایتمندی مردم قرار دارد باید تلاش مسئولان متولی این امر در راستای اجرای این پروژه مضاعف شود تا روند حاکم در این حوزه سرعت بیشتری بگیرد.
نظر شما