فریبا ملک احمدی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: حضور کارشناس بهداشت محیط در بیمارستانها به دنبال اجرای " ضوابط و روشهای مدیریت اجرایی پسماندهای پزشکی و پسماندهای وابسته" که مصوبه هیئت دولت است، صورت می گیرد.
به گفته کارشناس مسئول مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، جذب این کارشناسان در بیمارستانهای دولتی وظیفه دانشگاههای علوم پزشکی است و در بخش خصوصی نیز بیمارستانها مکلف به جذب این افراد هستند.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر 74 درصد بیمارستانها دارای کارشناس بهداشت محیط هستند، افزود: وجود کارشناس بهداشت از جمله مواردی است که در ارزشیابی بیمارستانها اعمال میشود و بیمارستانهایی که کارشناس بهداشت محیط نداشته و یا اینکه مصوبه هیئت دولت را به طور کامل رعایت نمیکنند ارزشیابی نخواهند شد.
کارشناس مسئول مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت به قوانین و دستورالعملهای موجود برای جذب کارشناس بهداشت محیط در بمیارستانها اشاره کرد و گفت: هر بیمارستان باید دارای پست سازمانی کارشناس بهداشت محیط و حداقل یک کارشناس بهداشت محیط تمام وقت باشد.
ملک احمدی در خصوص تاثیر عدم ارزشیابی بیمارستانهایی که کارشناس بهداشت محیط ندارند، تصریح کرد: ملاکهای مختلفی برای ارزشیابی بیمارستانها تعریف شده است که یکی از آنها وجود کارشناس بهداشت محیط است.
وی افزود: قطعا نداشتن کارشناس بهداشت محیط در درجه بندی بیمارستانها تاثیر دارد و نمره منفی محسوب می شود.
نظر شما