۱۲ اردیبهشت ۱۳۸۹، ۱۹:۰۵

مردم ساری از کمبود فضای کتابخانه ای رنج می برند

مردم ساری از کمبود فضای کتابخانه ای رنج می برند

ساری - خبرگزاری مهر: عضو هیئت رئیسه مجمع مشورتی روسای کمیسیون فرهنگی شوراهای کشور با اشاره به علاقه بالای مردم استان مازندران در زمینه مطالعه و کتابخوانی اظهار داشت: مردم ساری از کمبود فضای کتابخانه ای رنج می برند.

به گزارش خبرنگار مهر در ساری، محمد دامادی عصر یکشنبه در جلسه علنی شورای شهر ساری افزود: متاسفانه فکری برای توسعه شهرنشینی و ارتقاء رفاه مردم استان از سوی برنامه ریزان امور شهری کشور صورت نگرفته است.

وی خاطر نشان کرد: خبر جداسازی منطقه گدوک از مازندران و افزوده شدن آن به استان تهران تلخی فراوانی را با خود به همراه داشتهاست.
 
عضو شورای اسلامی شهر ساری با اشاره به اینکه متاسفانه تلقی پایتخت نشینان از مردم مازندران انسانهایی مرفه و صاحب درآمد است، بیان کرد: شهرهای مازندران در رده محروم ترین شهرهای کشور از حیث سرانه فضای سبز و رفاهی هستند.
 
دامادی با بیان اینکه تفرجگاه مناسبی برای رفاه و تفریح مردم شهرهای استان وجود ندارد، یادآور شد: مازندران از گذشته های دور صرفا تفرجگاه پایتخت نشینان بوده و جداسازی و تکه تکه شدن آن در این برهه مفهومی ندارد.
 
وی با اعلام این مهم که نگاه مدیران ملی به مازندران صرفا به تفریحگاه و محل تفرج ایرانیان تلقی شده است، افزود: به واسطه تلقی غلط مسئولان و بی توجه ای مسئولان وقت استانی، 20 هزار هکتار از اراضی کشاورزی کشور تبدیل به شهرک های ساحلی شده و یا با تغییر کاربری از بین رفته است.
 
این عضو مجمع مشورتی کمیسیون فرهنگی شورایعالی استانها با بیان اینکه رفع ترافیک و ترمیم کنده کاری ها صرفا وظیفه شهرداری ها و شوراهای شهر نیست، خاطر نشان کرد: شوراهای اسلامی شهر و روستاهای استان باید برای تقویت فرهنگ، آداب و رسوم مردمان دیار خود تلاش جدی تری کنند.
 
دامادی تصریح کرد: از طرفی مازندران به واسطه قطب کشاورزی بودن خود از شاخصه های اصلی توسعه نظیر صنعت عقب مانده است و در زمینه کشاورزی نیز همواره دغدغه کشاورزان فروش محصولات خود بدون تضمین دولت بوده است.
 
وی همچنین نبود کتابخانه مناسب، بی اعتنایی به ورزش مادر مردم این خطه(کشتی) و وعده های واهی مسئولین ورزش استان برای آوردن تیم لیگ برتری به مازندران را از چالشها و موانع پیش روی توسعه مازندران قلمداد کرد و از شهرداران و شوراهای شهر خواست برای رفع عقب ماندگی استان گامهای اساسی تری بردارند.
 
نادعلی رمضان پور، سخنگوی شورای شهر ساری نیز در این جلسه با اشاره به اینکه باید اعضای شورای شهر و شهردار برای توسعه شاخص های فضای سبز و کتابخانه ای ساری فکری اساسی صورت دهند، اظهار داشت: ساری از تمامی مراکز استانهای کشور عقب مانده تر است.
 
وی افزود: رئیس جدید شورا باید حلقه واسط شهرداری و اعضای شورا بوده تا منتخبان مردم بتوانند به راحتی در صدد رفع مشکلات رفاهی و معیشتی مردم شهر برآیند.
 
شهر حدود 350 هزار نفری ساری دارای هفت عضو اصلی شورا و یک شهردار است.
کد خبر 1075418

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha