ولی الله قره گوزلی در گفتگو با خبرنگار مهر در شهریار اظهار داشت: در حال حاضر کارشناسانی در بخش کشاورزی جذب شدند تا بهره وری و میزان تولید محصولات ارتقا و افزایش یابد.
وی افزود: طی سالهای گذشته اقداماتی در حوزه آبیاری تحت فشار قطره ای و بارانی، پوشش انهار، تسطیح لیزری و ... در سطح شهرستانهای قدس، ملارد و شهریار انجام شد.
این مسئول خاطرنشان کرد: انتقال کشت محصولات از فضای باز به بسته می تواند علاوه بر صرفه جویی در مصرف آی و حفظ بخش کشاورزی به پیشرفت آن کمک کند.
قره گوزلی بیان داشت: در حال حاضر 35 هزار هکتار اراضی تحت کشت در سه شهرستان شهریار، قدس و ملارد وجود دارد که در صورت عدم اجرای این طرح به دلیل کم آبی این اراضی از دست می رود.
رئیس اداره جهاد کشاورزی شهرستان شهریار عنوان کرد: اگر تنها هفت هزار هکتار از اراضی زیر کشت در فضای بسته مدیریت شود، 50 درصد صرفه جویی در آب مصرف آب را خواهیم داشت.
وی ادامه داد: متاسفانه تولید در بخش کشاورزی امروز جوابگوی نیازها نیست چون کشاورزان رغبت و تمایلی برای تولیدشان ندارند.
شهریار رتبه اول استان تهران برای جلوگیری از تغییر کاربریها
این مسئول یادآور شد: اگر در سطح شهرستان ساخت و ساز غیرمجاز و تغییر کاربری در اراضی انجام شود، با جدیت تمام برخورد می کنیم.
قره گوزلی بیان داشت: طبق ارزیابیها شهرستان شهریار از نظر جلوگیری از تغییر کاربریها رتبه اول استان تهران را از آن خود کرد.
رئیس اداره جهاد کشاورزی شهرستان شهریار گفت: با کشت محصولات در فضای بسته علاوه بر جذب فارغ التحصیلان مربوطه، میزان تولید محصولات افزایش می یابد.
وی افزود: طبق بررسیها مشخص شد در شهریار در فضای باز حدود 35 تا 50 تن گوجه فرنگی تولید می شود در حالیکه در شرایط یکسان در فضای بسته 300 تا 400 تن تولید می شود.
این مسئول اظهار داشت: باید با اجرای این طرح تولید در محصولات مختلف را به بیش از 10 برابر افزایش دهیم.
شهرستان 670 هزار نفری شهریار در 45 کیلومتری غرب استان تهران واقع شده است.
نظر شما