به گزارش خبرنگار مهر در تبریز، حسین باقری پیش از ظهر چهارشنبه در همایش فصلی مدیران کل مدیریت بحران کشور در تبریز اظهار داشت: برای پیشرفت مدیریت بحران در کشور مطالعات فراوانی از کشورهای بلوک شرق و غرب صورت گرفته است و قرار است پیشنهاد تشکیل وزارت بحران را در ایران پیگیری کنیم.
وی خاطرنشان کرد: کشور همجوار ما آذربایجان دارای وزارتخانه مستقلی برای مدیریت بحران است و نداشتن چنین تشکیلاتی برای کشوری چون ما کمی عقبماندگی به حساب میآید.
رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با بیان اینکه اگر به موقع تمهیدات لازم را اتخاذ نکنیم طبیعتا دچار مشکل میشویم، گفت: این یک واقعیت است که ما در مدیریت بحران از بسیاری از کشورها عقب هستیم، ولی باید با تلاش و همت مضاعف این عقب ماندگی را جبران کنیم.
باقری ادامه داد: اگر مدیران بحران کشور در کمیسیون شهرسازی حاضر نباشند و از تغییرات و کاربریها اطلاعی نداشته باشند، نمیتوانند بحران را مدیریت کنند.
وی خاطرنشان کرد: ما باید به جای حرف زدن عمل کنیم و کار را از حالت تشریفاتی خارج کنیم و به آن حالت عملیاتی دهیم.
باقری ادامه داد: ما برای اینکه در مدیریت بحران به پیشرفتهایی نائل آییم مجبوریم برنامه و هدفگذاری داشته باشیم و از طرفی باید قوانین و مقررات خاصی برای این موارد تهیه کنیم.
معاون وزیر کشور همچنین گفت: در کنار برنامه و قانون مشخص باید از نیروی انسانی و منابع قوی برخوردار باشیم تا بتوانیم کارهای انجام یافته را خوب کنترل و نظارت کنیم.
وی گفت: با رعایت این چهار اصل گفته شده است که می توان مدیریت بحران را در کشور نهادینه کرد.
باقری یادآور شد: در دولتهای قبلی ماندگاری مدیران موجب شده بود که توانمندی مدیران بسیار عادی شود و این کار منجر به تحولگرایی نمیشد، اما روی کار آمدن دولت نهم و دهم موجب از بین رفتن حلقه تنگ مدیریت دائمی در کشور شد.
وی ادامه داد: در این حلقه تنگ، مدیریت بحران نیز از این قاعده مستثنی نبوده است و با روی کار آمدن دولت این اداره نیز تکانی به خود داد.
همایش سه روزه فصلی مدیران کل مدیریت بحران کشور صبح چهارشنبه در هتل پارس تبریز آغاز به کار کرده است.
نظر شما