به گزارش خبرگزاری مهر، حسین صفری مدیر کمیته اجرایی بیست و سومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران با اعلام این خبر افزود: با توجه به این که در برگزاری نمایشگاه بین المللی کتاب تهران نهادهای دولتی و عمومی بسیاری همکاری میکنند برای تمدید زمان نمایشگاه باید با همه این دستگاهها هماهنگی شود که عملاً با پایان یافتن زمان قانونی نمایشگاه دیگر چنین امکانی وجود ندارد.
وی با بیان این که ساعت کار نمایشگاه نیز هر روز از ساعت 10 صبح تا 8 شب است تصریح کرد: تنها در روزهای جمعه و تعطیل یک ساعت به زمان کار غرفههای ناشران داخلی افزوده میشود و امکان تمدید ساعت نیز خارج از این روزها مقدور نیست.
راهاندازی مرکز ساماندهی ترجمه در سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی
رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی از راهاندازی مرکز ساماندهی ترجمه کتابهای علوم اسلامی و انسانی در این سازمان با هدف به روز رسانی ترجمهها و پرهیز از دوبارهکاری خبرداد.
محمد مصطفوی افزود: در این پایگاه کتابهایی که تا کنون به زبانهای مختلف جهان ترجمه شدهاند ارائه میشوند که اغلب آنان در حوزه علوم انسانی و معارف اسلامی خواهند بود.
وی ضرورت راهاندازی این سایت را نیاز نویسندگان ناشران و اهل قلم عنوان کرد تا آثاری را که پیش از این به زبانهای مختلف ترجمه شده است دوباره ترجمه نکنند.
مصطفوی نقد و ارزیابی ارائه شده در این پایگاه را از دیگر دلایل راهاندازی آن دانست و گفت: اطلاعات 5 هزار جلد کتاب با مشخصات کامل در این پایگاه قرار داده شده است و امیدوارم به زودی بتوانیم متون کتابها را روی این پایگاه قرار دهیم.
طرح "کتاب گشت" برای نخستین بار در نمایشگاه کتاب تهران با حمایت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اجرا میشود.
وی افزود: این طرح با خواندن کتاب و سپس پرکردن کتابچه تحت عنوان "کارآفرین" پایان مییابد تا در انتهای طرح و پس از پاسخگویی به سوالات " کتابچه کارآفرین" دانشآموزان برتر انتخاب شوند.
کتابهای "پارسیان و من" تالیف آرمان آرین، "آخرین گودال" تالیف لوییس سکر و کتاب "ردپای آتش" تالیف مهدی میرکیایی از کتابهای فعلی طرح کتاب گشت است.
بیستوسومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران تا 25 اردیبهشت ماه در مصلای امامخمینی(ره) برپاست.
نظر شما