احمد جعفری به خبرنگار مهر در گرگان افزود: این کارگروه با حضور روسای حوزه های قضایی که بیشترین حجم ورودی پرونده ها را دارند رسما از این هفته کار خود را آغاز کرد.
وی اظهار داشت: اعضای این کارگروه، پس از بررسی و کارهای مطالعاتی با اجرای این طرح شعب غیرفعال و ناکارآمد حذف و از ادامه فعالیت افرادی که به هر نحو از اجرای قوانین شورا تخلف می کنند یا تخصص لازم را ندارند جلوگیری می شود.
وی با بیان اینکه بر اساس استانداردهای تعریف شده در این طرح هر شعبه شهری حداقل در ماه 60 پرونده را بررسی و مختومه خواهد کرد، افزود: افزایش حضور قضات در شعب حقوقی، بیشتر شدن ساعت کاری شعبی که به صورت پاره وقت کار می کنند، تخصصی کردن رسیدگی به پرونده ها در شعب و ارجاع هر پرونده به شعب ویژه ی آن از برنامه های این کارگروه در استان است.
به گفته جعفری، با صدور بخشنامه ای از روسای 18 حوزه قضایی استان خواسته شده است پیشنهادات عملی و اجرایی خود در باب تعدیل شعب شهری تحت نظارت حوزه خود برای طرح و اتخاذ تصمیم در جلسه کارگروه اعلام کنند.
رئیس شورای حل اختلاف گلستان ابراز امیدواری کرد: اجرایی شدن تصمیمات این کارگروه سبب کاهش اطاله دادرسی، کاستن از سرگردانی مردم در شعب و در نتیجه افزایش رضایت آنان از فعالیت شوراهای حل اختلاف در گلستان شود.
بیش از 300 شورای حل اختلاف در گلستان فعالیت دارد.
نظر شما