به گزارش خبرنگار مهر در اراک، علی اکبر شعبانی فرد ظهر سه شنبه در سمینار نقش امر به معروف و نهی از منکر در پاسخگو کردن مدیران افزود: یکی از نگرانی های امروز مسئولان ترویج منکرات در جامعه و رفتارهای نابهنجاری است که توسط برخی افراد غافل و دشمنان نظام اسلامی در جامعه در حال ترویج است که این رفتارها اصل و پایه نظام را هدف قرار داده است که باید با آن مقابله اصولی صورت گیرد.
وی اضافه کرد: بر اساس گزارشات ارائه شده به مسئولان نظام، در پنج سال اخیر برخی از جریان ها و عناصر دشمن که ارتباط آنان با جریان فتنه نیز مشخص شده است، با پرداخت مبالغی اندک به برخی از افراد و کسانی که از نظر مادی در سطح پائینی قرار داشتند تلاش کردند با ترویج ناهنجاری های رفتاری و اخلاقی کشور و جوانان را به انحراف بکشانند که با توجه مسئولان نظام و دستگیری این افراد توطئه های فرهنگی آنان ناکام مانده است.
شعبانی فرد با بیان اینکه دشمن با ترویج مواد مخدر، توسعه شبکه های فارسی زبان معاند و نیز اجرای کودتاهای مختلف فرهنگی و سیاسی نظام را از اقتدار خارج کند که با هنر مدیریت انقلابی تمام این نقشه های دشمن ناکام باقی مانده است.
استاندارمرکزی با اشاره به اینکه در بودجه های اختصاص یافته به حوزه فرهنگ در دولت نهم و دهم توجه ای ویژه ای به موضوعات فرهنگی شده است افزود: رویکرد دولت در توجه به موضوعات فرهنگی بسیار موثر و مبتنی بر برنامه ای منسجم تغییر یافته است و در این راستا اعتبارات مالی مناسبی برای اجرای طرح های فرهنگی در کشور اختصاص یافته است که در این راستا مجلس شورای اسلامی نیز همکاری های مناسبی را درحمایت از طرح های دولت در حوزه فرهنگی صورت داده است.
وی با اشاره به نقش جوانان در مبارزه با اقدامات انحرافی در حوزه فرهنگ تاکید کرد: جوانان ایرانی باید با افزایش بصیرت و آگاهی، تقویت فکری و کارو تلاش مضاعف در راستای مبارزه با ترفندهای فرهنگی و مقابله با تهاجم نرم دشمن ایستادگی کرده و ایدئولوژی دینی و اسلامی خود را با تدبیر به مرحله اجرا درآورند.
شعبانی فرد به نقش مدیران درزمینه مقابله با تهاجم نرم افزاری و فرهنگی دشمن اشاره کرد و گفت: مدیران درجامعه به عنوان راهبران کشور باید با رفتارهای درست و سنجیده و عمل به قانون خود به عنوان الگو و اسوه ای برای جوانان مطرح شوند تا آنان با درس گرفتن از روش مدیران، در آینده به مدیرانی توانمند تبدیل شوند.
وی در ادامه با اشاره به اهمیت اجرای فریضه امر به معروف و نهی از منکر گفت: در نظام اسلامی این فریضه دارای دو وجه است که بخشی از آن بر عهده دولت و بخش دیگر بر عهده مردم است که این دو باید با تعامل و همکاری با یکدیگر نسبت به اجرای آن در جامعه تلاش کنند.
استاندار مرکزی خاطرنشان کرد: حکومت وظیفه دارد بستر اجرای امر به معروف و نهی از منکر را در جامعه فراهم کند و مردم نیز وظیفه دارند با استفاده از این شرایط با بصیرت کافی نسبت به اجرای آن اقدام کنند چرا که در صورت نهادینه شدن فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر، جامعه از اثرات مثبت آن بهره مند خواهد شد.
شعبانی فرد با اشاره به اینکه هرگونه بی توجهی به اجرای این فریضه از سوی ذات الهی مورد نکوهش قرار گرفته است بر ضرورت اجرای این حکم الهی در جامعه از سوی همه آحاد ملت تاکید کرد.
وی گفت: امروز امر به معروف و نهی از منکر دو ابزار اساسی برای پرورش انسان ها است چرا که این اقدام از سوی انبیا به انجام می رسید که با توجه به این موضوع، استمرار دهندگان آن از پیروان واقعی راه انبیا هستند.
شعبانی فرد بیان داشت: امر به معروف و نهی از منکر از واجبات بزرگ اسلامی است که در صورت توجه به آن بسیاری از پایه های حکومت اسلامی پایدار باقی خواهد ماند.
وی به ویژگی های آمران به معروف و ناهیان از منکر اشاره کرد و گفت: احترام به شخصیت افراد، اجرای دستورات از سوی آمران، نرم خویی و محبت در برخورد با افراد، تشویق به خوبی ها، برخورد عملی با مرتکبان به منکر، استفاده از ابزار غیر مستقیم در نهی از منکر، مدارا و آگاهی و بصیرت از مهمترین ویژگی های آمران به معروف است.
شعبانی فرد به آثار اجرای امر به معروف و نهی از منکر در جامعه اشاره کرد و گفت: افزایش نعمت، بهره مندی مردم از نعمات الهی، وفور اقتصادی، کسب حلال، عزت و سرافرازی جامعه، بقای جامعه، اصلاح ناهنجاری ها و رفتارهای ناپسند اخلاقی و سیاسی و اجتماعی از مزایا اجتماعی اجرای این فریضه در جامعه است.
نظر شما