به گزارش خبرنگار مهر از قم، مهندس رضوي، مدير عامل شركت آب و فاضلاب استان طي سخناني در ابتداي اين مراسم با اشاره به اينكه عمليات اجراي خط انتقال 1200 متر تصفيهخانه جامع فاضلاب قم آغاز شده، گفت: فاز اول تصفيه خانه جامع فاضلاب قم با تحت پوشش قرار دادن 250 هزار نفر تا دو سال آينده به بهرهبرداري ميرسد.
وي اعتبار ايجاد تصفيه خانه اين طرح را حدود 40 ميليارد ريال عنوان كرد و افزود: 4 كيلومتر از 5/5 كيلومتر طول خط انتقال فاضلاب جامع قم كه از سال 81 آغاز شده، به پايان رسيده و 1500 كيلومتر باقي مانده آن تا سال آينده به اتمام ميرسد.
ميرمحمدي، نماينده مردم قم در مجلس شوراي اسلامي نيز با تأكيد بر اين كه تأمين آب آشاميدني مناسب از دغدغههاي مهم مردم قم بوده است، گفت: با همكاري سازمانها و ادارات و مسؤولان، امسال براي طرح فاضلاب قم 4 ميليارد تومان اختصاص يافته است. وي ضمن اشاره به اينكه ما تجربههاي خوبي از استاني شدن پروژههاي ملي در قم نداريم، تصريح كرد: بودجههاي استاني براي شهر قم كه يك شهر ملي است و پذيراي عموم هموطنان ميباشد بسيار ناچيز است و بايد توجه بيشتري به توسعه و آباداني قم شود.
مير محمدي در ادامه خواستار توجه ويژه وزارت نيرو به مشكلات آب و فاضلاب و برق قم شد.
مهندس شفيعي، معاون وزير نيرو نيز با بيان اين كه طي 6 سال اخير، اعتبارات فاضلاب كشور 10 برابر افزايش داشته، اظهار داشت: امسال 400 ميليارد تومان براي فاضلاب شهرهاي كشور اختصاص داده شده است. وي با اشاره به اينكه هم اكنون احداث 91 تصفيه خانه در كشور در حال احداث است، خاطر نشان كرد: در حال حاضر 67 تصفيه خانه در كل كشور در دست بهرهبرداري ميباشد.
مدير عامل شركت مهندسي آب و فاضلاب كشور، همچنين با اذعان به اينكه مصرف آب در كشور به درستي صورت نميگيرد، ابراز داشت: بايد براي ايجاد فضاهاي سبز شهري و نيز در مسايل كشاورزي، از پسابها خصوصاً در مناطق كويري چون قم استفاده بهينه شود كه اين امر با تصفيه آب و فاضلاب صورت ميگيرد. وي همچنين افزود: با توجه به كمبود آب در كشور و به ويژه در قم، بايد از منابع آبي و سفرههاي آب زيرزميني استفاده مطلوب كرد كه بايد با حفظ محيط زيست توام باشد.
نظر شما