به گزارش خبرنگار مهر در کرج، خبرنگاری یعنی به آدم ها و ایده ها ارزش و اهمیت و اعتبار ببخشی، انتقاد کنی، گزارش بدهی و... همه اینها را انجام بدهی بی آنکه اصلا دیده شوی یا اینکه حتی کسی حالی از تو بپرسد.
در این شرایط تنها ارگانی که وظیفه اش حکم می کند گهگاه سراغی از این قشر بگیرد وزارت ارشاد و ادارات تابعه آن در شهرستان هاست.
اگر چه شاید دست این ادارات به خصوص در شهرستان ها برای حمایت های مالی و خدماتی چنان بسته است که خبرنگاران حتی نمی توانند به امری ساده چون بیمه کردن خود توسط آنها اقدام کنند اما لااقل انتظار می رود تا این ارگان حمایت معنوی قشر خبرنگار را برعهده بگیرد و با انجام حرکاتی نمادین به تاثیر و اهمیت عملکرد این قشردر جامعه بپردازد.
در این راستا اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان کرج ابتکاری جالب به خرج داد و به بهانه برگزاری نشستی خبری، با بسیج کردن خبرنگاران شهرستان اردویی تفریحی- زیارتی در امامزاده ابراهیم معروف به سپهسالار واقع در کوهی به همین نام در بخش آسارا برگزار کرد، اتفاقی که این روزها خیلی به ندرت رخ می دهد و بسیار کم پیش می آید که نمایندگان اکثر نشریات گرد هم جمع شوند و به جای کار به تفریح و گردش بپردازند.
گذر از مسیر غار مانند کوه زیبای امامزاده سپهسالار که میان انبوهی از درختان و سبزه زاران قرار گرفته بود، صدای دل پذیر آبشار، قطرات تند و فرح بخش باران بهاری و سیمای خوش روستا و روستاییانی که در سرسختی کوهساران زندگی را تجربه می کنند خستگی روزها تلاش بی وقفه را از تن بسیاری از نیروهای فعال عرصه خبر شهرستان زدود.
خبرنگاران کیف و کوله به دست مسیر سخت و طولانی کوه سپهسالار را گذراندند تا به قله هر چند کوتاه اما با بلندایی روحانی برسند و دقایقی را در جوار مرقد امامزاده سپهسالار که روایت است از اصحاب حضرت معصومه (س) بوده، نفسی تازه کنند و چایی بنوشند و به یادگار عکسی بگیرند.
از بین رفتن زیباییهای منطقه دغدغه اصلی خبرنگاران
بعضی ها اگرچه پشت پل چوبی و لرزان روی رودخانه ماندند و از پایین به تماشای زیبایی کوه و امامزاده پرداختند اما هر کس در هر مسیری که بود بر این نکته صحه می گذاشت که این منطقه زیبایی خارق العاده و منحصر به فردی دارد. بسیاری به این اندیشیدیم که مردمان در این روستای کوهستانی چگونه فصل های سرد و یخ بندان را سپری می کنند.
این روستاییان سخت کوش، از پیر و جوان، به سادگی راه پر پیچ و خم کوه را طی می کردند و این در حالی بود که خبرنگاران گه گاه به نفس نفس می افتادند و لحظاتی هر چند کوتاه در کنار راه توقف می کردند.
شاید از همین رو بود که وقتی گفتگوهای بخشدار آسارا در این نشست خبری به اتمام رسید بخش عمده سوالات به پاکیزگی این جاده زیبا و مناطق اطرافش معطوف شد و همه با نگاهی دلسوزانه تر به معضل زباله و از بین رفتن تدریجی رودخانه و پوشش سبز و گیاهی منطقه پرداختند.
فرود از کوه هم به جذابیت همان صعود بود با این تفاوت که این بار خبرنگاران می رفتند تا در نشست مشترکی که دو اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان و بخشداری آسارای کرج برگزار کرده بود، شرکت کنند.
نشست رنگ تازه ای نداشت، همان نقش خبرنگار و مسئول بود و تازگی ویژه ای نداشت. بخشدار به دلیل جلسه ای که باید در آن شرکت می کرد نشست را زودتر ترک کرد و رییس ارشاد در سخنانی که به قول خودش درد دلی دوستانه محسوب می شد از خبرنگاران خواست تا در حیطه کاری خویش رعایت اصول حرفه ای را به انجام برسانند و...
خبرنگاران تیرانداز شدند
در این بین ابتکار اداره تربیت بدنی آسارا هم جذابیت و کششی دیگر گونه برای خبرنگاران داشت. این اداره در اقدامی نمادین برای خبرنگاران مسابقه تیر و کمان ترتیب داد و در نهایت به 6 نفر از بهترین تیراندازان جوایزی اهدا شد.
این حرکت علیرغم سادگی اش که به قول مربی این رشته کاملا غیر حرفه ای برگزار شد این گردش را در ذهن خبرنگاران به یاد ماندنی تر کرد.
خبرنگاران همه سعی خود را کردند تا در این رقابت دوستانه تیرها را به هدف بزنند و در عرصه ورزش نیز دستی بر آتش داشته باشند.
تیراندازان واقعی دو ارگان دعوت کننده بودند
اگرچه تقریبا همه شرکت کنندگان در مسابقه ناوارد بودند و تیرها به هر جا غیر از نقطه زرد سیبل اصابت کرد اما در واقع تیر اداره ارشاد و بخشدارای آسارا به هدف نشست و بعد از مدت ها خبرنگاران راضی و خشنود از گردشی به یادماندنی به دفاتر سرپرستی خود بازگردانده شدند.
در عین حال بودند کسانی هم که اعتقاد داشتند برگزاری یک چنین اردویی بدون برگزاری نشست خبری بسیار دل پذیرتر می شد اما این ابتکار در نوع خود جالب توجه بود، شاید از نگاه مدیران دو ارگان:یک تیر بود و دو نشان!
نظر شما