به گزارش خبرنگار مهر در اراک، محمدرضا حافظی ظهر پنجشنبه در جمع خبرنگاران در اراک افزود: در 11 سال گذشته فعالیتهای صورت گرفته از سوی خیرین در کشور سبب شده است بسیاری از نیازهای وزارت آموزش و پرورش در ساخت فضاهای آموزشی برطرف شود به گونه ای که هم اینک کمکهای خیرین مدرسه ساز کشور به بیش از دو برابر کمک های دولتی در ساخت فضاهای آموزشی رسیده است.
وی اضافه کرد: این مجمع در سال اول فعالیت خودف موفق به جمع آوری شش میلیارد و 800 میلیون تومان کمک برای ساخت و توسعه فضاهای آموزشس شد که این رقم در سال گذشته به 733 میلیارد تومان افزایش یافته است.
حافظی با اشاره به اینکه رشد کمکهای خیرین درهر سال چشمگیر و قابل ملاحظه است، گفت: خیرین در کشور سال 87 بالغ بر 612 میلیارد تومان و در سال 88 نیز 733 میلیارد تومان صرف ساخت فضاهای آموزشی در کشور کردند که انتظار می رود در سال جاری این رقم به بیش از هزار میلیارد تومان افزایش یابد.
رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز کشور با اشاره به تلاش دولت به منظور تامین اعتبار برای ساخت فضاهای آموزشی استاندارد اظهار داشت: دولت با توجه به مشارکت بالای خیرین در ساخت فضاهای آموزشی مقرر کرده است از محل صندوق ذخیره ارزی 3.9 میلیارد دلار به این بخش اختصاص دهد که این موضوع نشان دهنده نقش موثر خیرین در جلی توجه دولت به این حوزه دارد.
وی از حذف مدارس چهار نوبته در کشور خبر داد و گفت: بر اساس برنامه ریزی های صورت گرفته خیرین و دولت می کوشند با تامین اعتبار مورد نیاز نسبت به حذف مدارس دو نوبته اقدام کنند که برای تحقق آن 20 هزارمیلیارد تومان اعتبار نیاز است که در سال همت مضذاعف و کار مضاعف باید نسبت به تامین بخشی از این اعتبار در سال جاری اقدام شود.
نظر شما