به گزارش خبرگزاری مهر، روشنی پیگیری مسائل و موضوعات روز در حوزه حمل و نقل و ترافیک را از مهمترین مباحث این نشست اعلام کرد و گفت: نحوه عملکرد مراحل اجرایی آییننامه مدیریت حمل و نقل مسافر و بار نیز در دستور کار نشست مذکور قرار دارد.
وی بررسی تجارب موجود و راهکارهای اجرایی در زمینه مدیریت تقاضای سفر برای کاهش ترافیک را موضوعی حائز اهمیت دانست و افزود: به منظور مدیریت حمل و نقل و ترافیک کلانشهرها، ارائه راهکارهای قانونی و اجرایی در خصوص فعالیت ضابطان راهنمایی و رانندگی در امور انضباطی و آییننامهای ترافیک از اهمیت خاصی برخوردار است.
روشنی با تأکید بر اهمیت فعالیت مراکز کنترل ترافیک در کلانشهرها و ضرورت اجرای طرح ترافیک در شهرهای بزرگ، اظهار کرد: اجرای این طرح همزمان با راهکارهای اجرایی میبایست ارائه شده و نقش پلیس راهور در این ارتباط تبیین شود.
وی مشکل پارک خودروها از جمله پارک حاشیهای را از جمله مشکلات مشترک کلانشهرها بر شمرد و اضافه کرد: ساماندهی و تجهیز شبکه معابر شهری به علائم افقی و عمودی جهت تبدیل شهرهای بزرگ به شهرهای پویا و خوانا جایگاه ویژهای دارد.
روشنی با اشاره به این که سهمیههای تخصیص ناوگان تاکسیرانی در کلانشهرها از جمله مشکلات ناوگان حمل و نقل عمومی به شمار میآید، تصریح کرد: به کارگیری سیستمهای هوشمند و مکانیزه در ناوگان تاکسیرانی و موضوعاتی مانند کارت بلیت و تاکسی متر از مباحث جدی در این بخش محسوب میشود.
وی معافیتهای مالیاتی و بخشودگی بدهی اتوبوسرانی ها به بخشهای مختلف را مورد تأکید قرار داد و خاطرنشان کرد: طراحی و اجرای خطوط ویژه اتوبوسرانی بالاخصBRT موضوعی است که در این جلسه با استفاده از الگوی موفق تهران به صورت جدی مورد پیگیری قرار خواهد گرفت.
معاون شهردار تبریز در پایان نشست معاونان ترافیک کلانشهرها را فرصتی جهت اعلام مطالبات مشترک کلان شهرها در حوزه حمل و نقل عمومی عنوان کرد و گفت: در نشست فوق تجارب کلانشهرها در زمینه خصوصیسازی مورد بحث و تبادل قرار گرفته و با بررسی مسائل و مشکلات موجود، راهکارهای اجرایی در این زمینه اعلام میشود.
نظر شما