به گزارش خبرنگار مهر در زنجان، قاسم علی اکبری صبح شنبه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه نیروهای زنجان از نخستین روزهالی آغاز جنگ به عنوان نیروهای خط شکن در مناطق مختلف عملیاتی کشور حضور داشتند، افزود: شهدا و سرداران شهید استان زنجان در صحنه جنگ هشت سال دفاع مقدس در قالب نیروهای مختلف عمل کننده و غواص حضور داشتند.
وی ادامه داد: در جریان هشت سال دفاع مقدس استان زنجان جزو استانهای پیشتاز در صحنه جنگ بود و در این راستا نزدیک به سه هزار نفر شهید تقدیم هشت سال دفاع مقدس کرده است.
علیاکبری در ادامه از برگزاری نخستین همایش ملی ایثار و شهادت سوم خرداد با مشارکت دانشگاه زنجان خبر داد و افزود: بزرگترین و محوریترین برنامه سالروز آزادسازی خرمشهر برگزاری نخستین همایش ملی ایثار و شهادت با مشارکت دانشگاه زنجان خواهد بود که سخنران آن نایب رئیس اول مجلس شورای است.
رئیس سازمان بنیاد شهید و امور ایثاگران استان زنجان ادامه داد: نخستین همایش ملی ایثار و شهادت سوم خردادماه همزمان با سالروز آزادسازی خرمشهر و روز ایثار، مقاومت و پیروزی در دانشگاه زنجان برگزار میشود.
علی اکبری با بیان اینکه کار این همایش از آبان سال گذشته آغاز شده است گفت: وب سایتی به همین منظور ایجاد و در سراسر کشور در این زمینه اطلاعرسانی شده است.
وی با بیان اینکه تا 25 فروردین ماه امسال 75 مقاله از سطح کشور و از استانهای مختلف به دبیرخانه این همایش رسیده است، ادامه داد: از این تعداد 18 مقاله قابل ارائه تشخیص داده شده است که در قالب یک کتاب 500 صفحهای چاپ شده است.
رئیس سازمان بنیاد شهید و امور ایثاگران استان زنجان برگزاری هفت یادواره در هفت شهرستان به یاد شهدای آزادسازی خرمشهر، طراحی و چاپ بنرها و پانلهای تبلیغاتی، اختصاص برنامههای صدا و سیما به آزادی خرمشهر و اجرای مسابقه از دیگر برنامههای سالروز آزادسازی خرمشهر است.
علی اکبری افزود: نمایشنامهای با نام خط سرخ نیز از یکم تا 10 خردادماه در فرهنگسرای امام خمینی(ره) به روی صحنه میرود.
وی برگزاری مسابقات ورزشی، فرهنگی، تیراندازی داخل سالن، دوچرخه سواری، دو و میدانی و اعزام جانبازان ویلچر سوار به مسابقات در خوزستان از دیگر برنامههای سوم خردادماه است.
رئیس سازمان بنیاد شهید و امور ایثاگران استان زنجان گفت: یک هزار و 800 نفر از دانشجویان استان را از خانوادههای ایثارگر تشکیل میدهند که در مقاطع مختلف تحصیلی مشغول علم آموزی هستند.
علی اکبری در ادامه به عملکرد این سازمان در سال 88 پرداخت و گفت: برگزاری بیش از 800 یادواره در مناطق مختلف استان، تولید برنامههای دیداری و شنیداری، ساخت برنامه مشارکتی با شبکه اشراق به میزان پنج هزار دقیقه، شش هزار متر دیوار نویسی، جمعآوری آثار یک هزار و 21 نفر از ایثارگران، برگزاری 195 مورد نمایشگاه، تاسیس حسینیههای شهدا، تاسیس و راهاندازی دفتر نخبگان از جمله این فعالیتها بوده است.
نظر شما