داریوش قنبری در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: وزرات رفاه به چند دلیل در تحقق اهداف برنامه چهارم توسعه آنطور که باید نتوانسته موفق عمل کند. این وزارتخانه یک ارگان ستادی تحت حاکمیت و دولت است در حالی که روسای زیر مجموعه این وزارتخانه خودشان به صورت مستقل عمل می کنند و وزیر نیز تا کنون نتوانسته با اقتدار سیاستهای عملی را اجرا کند.
نماینده مردم ایلام در مجلس شورای اسلامی با اشاره به تبعات عدم تحقق اهداف وزرات رفاه در اجرای برنامه چهارم توسعه اظهار داشت: موضوع عملی نشدن اهداف دولت چه در دولت نهم چه در دولت دهم باعث شده اعتماد لازم از این وزارتخانه سلب شود و بحث وجود یا عدم وجود این وزارتخانه مطرح باشد و تا زمانی که این وزارتخانه به این شکل به کار خود ادامه می هد و بدون تحقق اهدافش صرفا چشم به همراهی رئیس جمهور داشته باشد امیدی به اجرای عملکرد درست از این وزراتخانه نیست.
وی تاکید کرد: مسائل فراوانی در حوزه کاری وزارتخانه وجود دارد از جمله بیمه همه روستائیان و عشایر که در برنامه چهارم توسعه نیز به آن تاکید شده اما تا کنون به خوبی اجرا نشده و اجرای بیمه کارگران و قالیبافان نیز با مشکلاتی همراه است. اما به نظر می رسد مسئولان در وزارت رفاه در اجرای وظایف حوزه کاری شان تعلل می کنند و در این خصوص نیز نتوانسته اند به پوشش کامل بیمه ای بپردازد.
قنبری اضافه کرد: پوشش کامل بیمه ای تا زمانی که دو مشکل عدم توانمندی وزیر در اجرای برنامه های وزارتخانه و محقق نشدن اهداف وجود دارد امکانپذیر نیست و سبب می شود این وزارتخانه لنگ لنگان به کار خود ادامه دهد و هراز گاهی نیز نمایندگان ناظر بر وظایف این وزارتخانه سوالاتی در زمینه اجرای اموراتی که وزارت رفاه از انجام آن بازمانده بپرسند.
قتبری تاکید کرد: معتقدم که مجلس نیز به شکل ضعیفی وظیفه نظارتی خود را انجام می دهد و توقع بیشتری از نمایندگان ناظر در این باره وجود دارد و به نظر می رسد در انجام وظایف نظارتی کوتاهی از مجموعه دولت و مجلس جدی است.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: به دلیل کوتاهی دولت و نمایندگان ناظر بر عملکرد وزارت رفاه در مجلس اهداف این وزارتخانه در برنامه چهارم توسعه به طور کامل محقق نشده است.
کد خبر 1086969
نظر شما