۱ خرداد ۱۳۸۹، ۱۷:۱۸

محسن رضایی از مبتکران تی شرت‌های "قهرمان من" تقدیر کرد

محسن رضایی از مبتکران تی شرت‌های "قهرمان من" تقدیر کرد

فرمانده سپاه پاسداران در دوران هشت سال دفاع مقدس در دیدار با جوانان گروه «قهرمان من» گفت: انتقال میراث گذشته به آینده نمی تواند دستوری و تحمیلی باشد.

به گزارش خبرگزاری مهر، جوانان گروه «قهرمان من» با همراه داشتن ابتکار خود که لباس های منقوش به تصاویر سرداران سرافراز و شهید دفاع مقدس است، با دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام دیدار و گفتگو کردند.

در این دیدار محسن رضایی با بیان اینکه عقاید و سلایق نسل ها دارای تفاوت هایی است گفت : انتقال میراث گذشته به آینده نمی تواند دستوری و تحمیلی باشد.
 
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: پدران نسل سوم و چهارم انقلاب که حوادثی مانند پیروزی انقلاب و دفاع مقدس را دیده اند، آرزویشان انتقال میراث فرهنگی انقلاب و دفاع مقدس به فرزندانشان است.
 
رضایی با بیان اینکه فاصله بین این دو نسل باید با ابتکارات و گفتگو حل شود گفت : باید توجه داشت که کار فرهنگی از جنس دستوری نیست بلکه از جنس دل و علاقه است.
 
وی ادامه داد : تعامل باید دو سویه باشد لذا شما نسل امروزی ها باید شروع به کار ، فکر کردن ، سوال و نقد بکنید، این باعث می شود یک پل دو طرفه زده شود و نسل ها به یکدیگر نزدیک و تجربیات در فضایی مثبت و سازنده مبادله شوند.
 
همرزم شهیدان دفاع مقدس در ادامه این دیدار به جوانان حاضر در نشست گفت: ایده ساده شما خیلی مهم است. این کار فقط چاپ یک عکس نیست بلکه می تواند نماد یک حرکت باشد.
 
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: نسل امروز برقراری ارتباط با گذشته و میراث ارزشمند را با سلیقه خود می خواهد و کار شما می تواند راه نویی در این جهت باشد اگر این نوع نگاه و اقدامات، گسترده و فراگیر شود یکی از گسست ها ی فرهنگی در جامعه ما برطرف می شود.
 
وی تصریح کرد: کار شما جای تبریک و تشکر دارد چون از روی علاقه و میل خود فکری کرده و آن را عملی کرده اید و توصیه من این است که این مسیر را با ابتکارات دیگری که به ذهن خودتان و هم نسل های شما می رسد ادامه دهید چون شما خودتان و نسل تان را بهتر از دیگران می شناسید.
 
رضایی در فرازی دیگر از سخنان خود گفت: حماسه و میراث دفاع مقدس متعلق به همه ملت ایران است و نوآوری شما می تواند اقشار متنوع را درگیر این میراث متعلق به خود کند کاری که شاید با سبک های دیگر نمی توانیم انجام دهیم. در واقع شما این میراث را به میان اقشاری می آورید که پیوند ذهنی کمتری با موضوع داشته اند و این کار شما قابل قدردانی است.
 
در ادامه این دیدار جوانان عضو گروه «قهرمان من» از عشق و علاقه خود به شهدا و قهرمانان جنگ تحمیلی و چگونگی شکل گیری ایده خویش برای چاپ عکس قهرمانان جنگ به روی سینه خود مطالبی را مطرح کرده اند.
 
امید سیفی طراح اصلی ایده «قهرمان من» با بیان عشق خود به شهدا و بخصوص شهید همت، گفت: من کارم را با عشق به این شهید بزرگوار شروع کردم و دلم می خواهد جهانیان ببینند و بدانند که همت ها و باکری ها هنوز در میان ما زنده هستند.
 
در ادامه دکتر محسن رضایی خاطر نشان ساخت: ما در جبهه یاد می دادیم و می آموختیم، لذا دانش به صورت مضاعف افزایش پیدا می کرد و اگر این متدولوژی بعد از از جنگ به اداره کشور هم می آمد الان رشد ایران چندین برابر بود و ما دیگر بسیاری از مشکلات را نداشتیم ولی آن روش به عقب جبهه منتقل نشد که باید در این زمینه کار شود.
 
چگونگی فرمانده شدن جوان های 20 الی 25 ساله در دوران دفاع مقدس، موفقیت های آنها و تفاوتشان با جوان های امروز محور سوال مشترک جوان های حاضر از محسن رضایی بود؟ یکی از حاضرین گفت : وقتی آن بزرگواران را با هم نسل های خود مقایسه می کنیم فکر می کنیم آنها زمینی نبوده و از آسمان فرستاده شده بودند، این همه توانایی از طرف یک جوان بیست و چند ساله را چگونه باید درک و فهم کنیم؟
 
فرمانده سال های دفاع مقدس در پاسخ این سوال گفت : در دوره جنگ تعداد آنها یکی دو نفر نبود، بلکه در یک بررسی اولیه می بینید که با هزاران نفر با چنین روحیات و خصوصیاتی مواجه می شوید، پس اتفاقی روی داد که آن اتفاقات شاید بین نسل سوم و چهارم انقلاب نیافتاده باشد که اگر آن اتفاق باشد همان دستاوردها را با افرادی نزدیک به آنها خواهیم داشت.
 
وی تصریح کرد: آن اتفاق دو بعد دارد، یکی محیط است که آن موقع جهادی بود و غیرت را فعال می کرد و توانایی های هر وجدان با غیرتی را به حرکت وامی داشت، دوم مکانیزم درونی و مابین آنها بود، یعنی روش تعامل و میراثی که فرماندهان با کمک آن رشد می کردند، حالا هم اگر آن مکانیزم و آن محیط به وجود بیاید از بین شماها هم امثال آقا مهدی باکری و شهید همت به وجود می آید.
 
رضایی افزود: کنار هر کدام از این عزیزان چندین نفر دیگر بودند و سلسله مراتب خودجوش داشتند و شبکه ارتباطی و اجتماعی ایجاد شده بود، حالا هم اگر شبکه ها در محیط مساعد قرار گیرند پرورش و رشد حاصل می شود.
کد خبر 1087498

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha