محمود اخلاقی در گفتگو با خبرنگار مهر با اعلام این خبر گفت: طرح های پژوهشی حوزه های علمیه خواهران در صورت دارا بودن ملاک ها و معیارهای تعیین شده از طرف معاونت پژوهش مرکزمدیریت حوزه های علمیه خواهران، مورد حمایت مالی 20 تا 50 درصدی قرار می گیرند.
وی افزود: کلیه فعالیت های پژوهشی حوزه های علمیه خواهران در 4 قالب کلاس های آموزشی توان افزایی، طرح های تحقیقاتی، نشست و هم اندیشی های علمی- پژوهشی و همایش های پژوهشی تعریف می شود که حمایت های معاونت پژوهش از طرح های پژوهشی حوزه ها، شامل همه این موارد می شود.
معاون پژوهش مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران افزود: در هرنوع از این فعالیت ها، هدف و دستور العمل اجرایی تعریف شده ای وجود دارد که حمایت های مالی، تنها به طرح هایی تعلق می گیرد که با این اهداف و دستور العمل ها مطابقت داشته باشند به عنوان مثال در برگزاری کلاس های آموزشی توان افزایی، هدف تقویت توانمندی های طلاب در امور پژوهشی، نویسندگی، روش پایان نامه نویسی و.. است یا در طرح های تحقیقاتی طرح هایی مد نظر است که یا کاربردی باشند و یا در زمینه مسایل بنیادی و نظری ، به ارائه راه کار بپردازند.
وی افزود: دیگر طرحهای ارائه شده از مدارس علمیه نیز از حمایت های فکری و مشاوره ای برخوردار خواهند بود.
اخلاقی در باره اولویت ها و رتبه بندی طرح های حمایتی نیز گفت: برگزاری کلاس ها و دوره های توان افزایی طلاب، اساتید و معاونان پژوهشی حوزه ها، در درجه اول اهمیت قرار دارد و بعد از آن اجرای طرح های تحقیقاتی و هم اندیشی های پژوهشی، برگزاری همایش در صورتی که در آن فراخوان مقاله صورت گرفته باشد، از اهمیت برخوردار خواهند بود.
نظر شما