به گزارش خبرگزاری مهر، محمدحسین مقیمی در حاشیه برگزاری هفتمین نمایشگاه های بین المللی عمران و صنعت ساختمان کیش به خبرنگاران گفت : چنانچه امنیت سرمایه گذاری توسط دولت تضمین شود، سرمایه گذاران داخلی و بین المللی رغبت بیشتری برای حضور در طرح مقاوم سازی بافت های فرسوده خواهند داشت.
وی با بیان اینکه سرمایه گذار بدنبال کسب سودی عادلانه و مکانی امن برای سرمایه گذاری است، تصریح کرد: حضور سرمایه گذاران بخش خصوصی در حوزه مسکن علاوه بر فرصت بهره مندی از مزیت های نسبی رشد اقتصادی و اشتغالزایی، باعث دستیابی به دانش و فناوری روز برای ساخت و ساز استاندارد می شود.
مقیمی با اشاره به اینکه در بازسازی بافت های فرسوده روستایی طبق برنامه زمان بندی شده برنامه چهارم توسعه عملکرد خوبی داشته ایم، گفت: 65 هزار هکتار بافت فرسوده (در حوزه شهری) نیز در کشور شناسایی شده که فقط هفت درصد از این میزان تاکنون بازسازی شده است و از این بابت از برنامه چهارم عقب تر هستیم.
وی تاکید کرد: در شرایط کنونی دولت بهتر است به موازات توسعه مسکن مهر، با اعطا تسهیلات ویژه به انبوه سازان، از این پتانسیل در تولید مسکن و در نهایت رونق بازار مسکن استفاده نماید.
رئیس کمیسیون عمران مجلس با بیان اینکه تامین منابع مالی نقش بسزایی در سرعت بخشیدن به احیا و نوسازی بافت های فرسوده شهری دارد، افزود: به همین منظور مجلس مجوز انتشار و عرضه 50 هزار میلیارد ریال اوراق مشارکت از سوی شهرداری ها به منظور بهسازی و نوسازی بافت های فرسوده شهری را در سال جاری داده است.
مقیمی ادامه داد: همچنین مجلس به دولت اجازه داد تا مبلغ 50 هزار میلیارد ریال از سهام قابل واگذاری متعلق به دولت و شرکتهای دولتی را به شرکت پیمانکاری بخشهای خصوصی و تعاونی مجری یا متقاضی اجرای طرحهای تملک داراییهای سرمایهای واگذار کند.
وی مجوز اعتبار 10 هزار میلیارد ریال اوراق مشارکت برای تکمیل طرح های وزارت نیرو و 20 هزار میلیارد ریال اوراق مشارکت ارزی را از دیگر منابع تامین مالی که مجلس شورای اسلامی در سال 89 آن را صادر کرده، عنوان کرد.
بنابه گفته مقیمی در برنامه توسعه باید سالیانه هزار کیلومتر آزادراه و هزار کیلومتر خط راه آهن در کشور ساخته شود که این روند بطور کامل محقق نشده است و باید در انجام این مهم، تمهیدات لازم اتخاذ شود.
وی در همین راستا ضمن دعوت از تمام کارشناسان، اساتید و علاقمندان به همکاری و ارایه طرح های اجرایی پیشنهاد داد: احداث راه آهن چابهار از جمله مهمترین طرح های ریلی به شمار می رود که باید به صورت همزمان با توسعه بندر چابهار انجام شود.
مقیمی اظهار داشت: اتصال بندر چابهار به شبکه ریلی کشور فرصت های اقتصادی بیشماری را برای کشور بوجود خواهد آورد چرا که از دیدگاه اقتصادی چابهار در شاهراه اتصال کریدور شمال - جنوب است.
رئیس کمیسیون عمران مجلس در پایان نشست خبری خود که در حاشیه هفتمین نمایشگاه بین المللی عمران و صنعت ساختمان کیش برگزار شد، برپایی این نمایشگاه را مفید ارزیابی کرد و گفت: کیش منطقه ای است در حال توسعه که در بخش های ساختمانی نیاز به مصالح و تکنولوژی های ساختمانی استاندارد دارد و این قابلیت در کیش وجود دارد که محلی برای صادرات این صنعت باشد.
همچنین معاون اقتصادی سازمان منطقه کیش گفت: برگزاری هفتمین دوره نمایشگاه ساختمان و صنعت برای جزیره کیش تاثیرات مثبت زیادی را به همراه خواهد داشت.
رضا مسرور در مراسم افتتاحیه این نمایشگاه ها با بیان این مطلب اظهار داشت: خوشبختانه هفتمین دوره نمایشگاه های صنعت و ساختمان کیش نسبت به نمایشگاه های قبلی از رشد قابل توجهی برخوردار بوده است.
وی افزود: شرکت کنندگان داخلی و خارجی هم از نظر کیفی و کمی در عرضه محصولات خود تغییرات زیادی داشته اند و این می تواند یکی از نقاط مثبت نمایشگاه امسال باشد.
وی با اشاره به تاثیرات آنی و مستقیم برگزاری نمایشگاه صنعت و عمران در جزیره کیش خاطر نشان ساخت: برگزاری این نمایشگاه در جزیره کیش تاثیرات مستقیم و غیرمستقیم زیادی را برای جزیره به همراه خواهد داشت و مسئولان منطقه نیز با دستاوردهای نوین صنعت و ساختمان آشنا می شوند که این امر می تواند در روند آبادانی هر چه بیشتر جزیره کیش موثر باشد.
نظر شما