افسانه صادقی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: آیین نامه مداخلات چند وجهی برای پیشگیری از افت تحصیلی دانشجویان علوم پزشکی به صورت پایلوت اجرا شده که نتایج بسیار خوبی داشته از این رو با مقایسه دو نیمسال مهر و بهمن در سال جاری برای همه دانشگاهها اجرا می شود.
وی اضافه کرد: بر اساس این آیین نامه همه دانشجویان علوم پزشکی در تمام مقاطع از طریق سیستم سما که سیستم ثبت نمرات و کارنامه آموزشی دانشجویان است، مورد رصد قرار می گیرند و علت افت تحصیلی در همه جوانب بررسی می شود.
مسئول دفتر مرکزی مشاوره معاونت دانشجویی وزارت بهداشت یادآور شد: بر اساس این آیین نامه فراخوانی از سوی آموزش دانشگاه مربوطه ابلاغ می شود که این فراخوان می تواند به صورت کد باشد و دانشجو برای انجام مشاوره و ارائه درمان علت افت تحصیلی به مراکز مشاوره راهنمایی شود.
وی خاطرنشان کرد: علت یابی افت تحصیلی دانشجو در مراکز مشاوره و با روشهای دقیق صورت می گیرد و به تناسب علت نیز راهکار ارائه می شود تا اگر مواردی با مشاوره های تحصیلی و علمی قابل حل باشد به ارتقای تحصیلی دانشجو کمک کند.
صادقی گفت: تمام هدف این است که دانشجو بهبود عملکرد داشته باشد و در عین حال به او انگ زده نشود و بتواند به مشاوره به عنوان یک امر کمک کننده در تحصیل بنگرد.
وی تاکید کرد: در نهایت این امر موجب می شود که در بسیاری از هزینه های دانشگاه نیز صرفه جویی شود و دانشجو در شرایط بهتری به تحصیل بپردازد و از بسیاری از مشروطی و به طول انجامیدن زمان تحصیل که هزینه زیادی نیز صرف آن می شود، پیشگیری شود.
نظر شما