به گزارش خبرنگار مهر در اصفهان غلامرضا خوش خلق در مراسم گشایش پنجمین نمایشگاه صنعت برق اصفهان افزود: یک هزار میلیارد تومان به منظور کاهش 5/1 درصدی تلفات برق در کشور اختصاص یافته و در حال حاضر میزان تلفات برق کشور 17 درصد است.
وی ادامه داد: این رقم باید تا پایان برنامه پنجم توسعه به 14 درصد کاهش یابد، چنانچه در سال گذشته از طریق تعامل با مردم و همکاری آنان و رعایت اصلاح الگوی مصرف، دو هزار مگاوات انرژی برق در کشور مدیریت و طی دو سال گذشته کشور با کاهش دو درصدی تلفات برق روبرو بوده است.
وی توزیع 100 میلیون شعله لامپ کم مصرف را از اقدامات انجام شده در این خصوص عنوان کرد.
به گفته وی در حال حاضر تمام شهرها و 9/99 درصد روستاهای کشور از نعمت برق برخوردار هستند.
خوش خلق با اشاره به اینکه توان نصب نیروگاههای کشور سالانه پنج هزار مگاوات است، افزود: به طور متوسط طی هر دهه، تجهیزات صنعت برق کشور تا دو برابر افزایش مییابد.
راهکار چالشهای صنعت برق ارتباط با دانشگاه است
به گزارش مهر در بخش دیگری از این مراسم مدیرعامل شرکت برق منطقه ای اصفهان با اشاره به اینکه ساخت تجهیزات صنعت برق طی سه دهه گذشته بسیار موفق بوده، افزود: در حال حاضر نزدیک به صد در صد تجهیزات در بخشهای مختلف صنعت برق در داخل کشور تهیه میشود که این امر نیازمند همکاری صنعتگران و دولتمردان است.
هوشنگ فلاحتیان افزود: خوشبختانه در زمینه ارتباط صنعت و دانشگاه نیز اقدامات مناسبی صورت گرفته تا جایی که ساخت نیروگاهها نیز در دستور کار قرار گرفته است.
وی با اشاره به اینکه اگر تصور کنیم این وضعیت حد آرمانی کشور است، اشتباه کرده ایم، ادامه داد: در حال حاضر رشد سریع اطلاعات و رقابت تنگاتنگ فناوری و توسعه از طرفی و افزایش انتظارات مردم از سوی دیگر، بهبود سطح خدمات را منجر شده است.
فلاحتیان با اشاره به وجود برخی چالشها در صنعت برق اظهار داشت: برای مدیریت این چالشها راهکاری جز افزایش ارتباط دانشگاهها با بدنه این صنعت نیست تا از این طریق سازندگان تجهیزات، صاحبان کارخانجات و صنعتگران به درستی برنامهریزی، سرمایه گذاری و مدیریت کنند.
مدیرعامل شرکت برق منطقه ای استان اصفهان اعلام کرد: استانداردهایی در زمینه شاخصهای لازم برای تولید تجهیزات صنعت برق تدوین شده و به زودی ابلاغ می شود که تولید کنندگان موظف به رعایت آن خواهند شد.
نظر شما