به گزارش خبرنگار مهر، این داوطلبان در بخشهایی از نامه با اشاره به ارائه رفرانسهای سئوالات غلط و مبهم و تاکید بر رسیدگی هرچه سریع تر به موضوع تقلب در آزمون دستیاری یادآور شدند: سئوالات ارسال شده نمونه ای از سئوالات غلط آزمون هستند که مشکل قطعی و یا ابهام جدی دارند. از آن گذشته مطابقت دادن سئوالات با رفرانسها کار سختی نیست و قضاوت در مورد آنها توسط هر پزشکی ممکن است.
در بخش دیگری از این نامه به موضوع اهمیت استاندارد بودن سئوالات تاکید شده و آمده است: غلط بودن برخی سئوالات تخصصی ترین آزمون جامع کشور، خدشه دار شدن آبرو و اعتبار پزشکی ایران را به همراه دارد.
این گروه از داوطلبان معترض در بخش دیگری از نامه خود تاکید کرده اند: حتی اگر فقط یک سئوال در این آزمون ایراد داشته باشد و حق حتی یک نفر ضایع شده باشد، وظیفه مجلس این است که این حق را احقاق کند.
در بخش دیگری از این نامه، داوطلبان معترض خواستار در دستور کار قرار دادن سئوالات شده و خاطرنشان کرده اند: سئوالات غلط به دفتر روسای دانشگاههای علوم پزشکی مادر کشور ارسال می شود تا از راهنمایی اعضای هیئت علمی برجسته نیز در این خصوص استفاده کنیم. همچنین نتایج اولیه آماری نیز جهت تکمیل و بررسی بیشتر برای کمک به اثبات تقلب به دانشگاه های اصلی کشور ارسال می شود.
سی و هفتمین دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی صبح پنجشنبه 29 بهمن ماه 88 با حضور 16 هزار و 648 داوطلب در 34 حوزه امتحانی و 25 رشته تخصصی برگزار شد. آزمون از سوی وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی به دلیل لو رفتن سئوالات ابطال و آزمون مجدد 13 اسفند برگزار شد.
آزمون مجدد نیز پس از اعلام نتایج با اعتراض برخی داوطلبان روبرو شد به طوری که شاهرخ رامین عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با اشاره به پیگیری اعتراضات داوطلبان آزمون دستیاری سال 88 به مهر گفت: با وزارت بهداشت توافق شد تا زمان بررسی کامل و تحلیل آماری نمرات و رتبه های دستیاری، نتایج آزمون دوره سی و هفتم اعلام نشود.
نظر شما