به گزارش خبرگزاری مهر، امیرمحمد پرویز گفت: آموزشهای فنی و حرفه ای زیر بنای توسعه اقتصادی و کلید اشتغالزایی کشور است.
سرپرست سازمان فنی و حرفه ای کشور در خصوص نحوه نگرش این سازمان در توسعه اقتصادی و ارتباط با توسعه مراکز آموزشی فنی و حرفه ای، اظهار داشت: اگر نگاه کنید می بینیم سهم آموزشهای فنی و حرفه ای در همه کشورهای دنیا یک سهم بسیار ویژه ای است و جایگاه ویژه ای در سبد برنامه ریزیها و سیاست گذاری بسیاری از دولتمردان دارد.
پرویز خاطر نشان کرد: اگر دیوارهایی که بین اقتصاد و آنچه مربوط به فنی و حرفه ای است را برداریم ارتباط تنگاتنگی برقرار می شود و می بینیم که بین اقتصاد و مهارت ارتباط مستقیم وجود دارد.
وی در ارتباط با توسعه اقتصادی، ایجاد اشتغال و کاهش بیکاری، نقش آموزشهای فنی و حرفه ای را مهم خواند و گفت: وقتی برنامه ریزی مناسبی صورت گیرد و به صورت یکپارچه، منسجم و متناسب با دنیای کار عمل شود می تواند در توسعه اقتصادی کشور نقش آفرینی کند.
سرپرست فنی و حرفه ای کشور با اشاره به برنامه های این سازمان در زمینه آموزش و افزایش کیفیت مهارت، اظهار داشت: یکی از برنامه های بسیار اساسی در این راستا تشکیل سازمان ملی مهارت است. در سازمان ملی مهارت دو مولفه بسیار اصلی و اساسی وجود دارد.
پرویز استانداردسازی به آن برنامه آموزشی است که باید بر اساس دنیای کار یا بازار کار برنامه ریزی شود و دوم تمام کسانی که در هر مرکزی و به وسیله هرموسسه آموزشی آموزش دیده باشند به وسیله مرکز ملی تعیین صلاحیت حرفه ای مورد ارزیابی و سنجش قرار می گیرند.
نظر شما