به گزارش خبرنگار مهر در سنندج، حجت الاسلام مسعود صفی یاری در جلسه هماهنگی اجرای طرح ریحانه در استان کردستان اظهار داشت: وضعیت افزایش طلاق در استان کردستان نگران کننده است و باید برای از بین بردن شرایط فعلی ریشه های این پدیده را به دقت مورد بررسی قرار داد.
وی سرنوشت ازدواجهای خیابانی را منجر به طلاق دانست و افزود: متاسفانه در عصر امروز مبنای بسیاری از ازدواجهای جوانان ما علمی و اصولی نیست و بیشتر آشناییهای قبل از ازدواج در خیابانها و چترومها ریشه میگیرد که اکثر آنها منجر به طلاق میشود.
مدیرکل تبلیغات اسلامی کردستان با تاکید بر اینکه اگر ازدواجها سالم و هدفمند باشد در نتیجه آمار طلاق نیز کاهش پیدا می کند، خاطرنشان کرد: باید با برنامهریزیهای علمی و ریشهدار در راستای تسهیل و تحکیم یک مدل ازدواج سالم در جامعه پیش رفت.
حجت الاسلام صفییاری کمرنگ شدن آموزههای دینی و اسلامی در جامعه به ویژه در ازدواجهای امروزی را از عوامل تاثیرگذار در رشد طلاق و کاهش نرخ ازدواج دانست و افزود: باید با تبیین آموزههای اسلامی و تلاش در راستای ترویج این نسخههای زندگیساز در جامعه به ویژه در بین نسل جوان اقدامات ویژهای را با مشارکت عموم مردم انجام داد.
وی با بیان اینکه شورای حل اختلاف همواره با مشارکت به موقع خود به عنوان بازوی بسیار توانمند در بحث حل مشکلات اجتماعی گام برداشته است، ادامه داد: در سالی که از سوی مقام معظم رهبری با عنوان سال همت و کار مضاعف نامگذاری شده است تلاش در راستای کاهش نرخ اختلافات به ویژه در بحث خانواده که منجر به طلاق میشود در اولویت کاری این شورا قرار گیرد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی کردستان از برگزاری طرح مهر رسول اکرم (ص) خبر داد و بیان داشت: این طرح که به عنوان مکمل طرح مهر امام رضا (ع) اجرا میشود شامل برنامههای مختلف برای جوانان قبل و بعد از ازدواج است که امیدواریم بتواند در کاهش نرخ طلاق در جامعه تاثیر بسزایی داشته باشد.
صفییاری همچنین به اجرای طرح چهار ساله ریحانه اشاره کرد و افزود: در سال جاری با تلاش و پشتکار مدیران و مسئولان امر، پنج مرکز مشاوره تاسیس میشود که بحثهای ازدواج را از دریچه دین برای مراجعین موشکافی میکند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی کردستان تشکیل مجمع بانوان فرهیخته استان با حضور 40 نفر از بانوان تحصیلکرده و مطرح در استان را از دیگر برنامههای این سازمان خواند و افزود: در راستای تربیت مشاورههای دینی نیز اقداماتی انجام شده که امیدواریم با عنایت و توجه بیش از پیش مسئولان امر بتوانیم در سالجاری اقدامات موثرتری را در راستای تربیت مشاوره برجسته دینی به منظور تبیین آموزههای دینی و اسلامی در جامعه داشته باشیم.
وی نقش ائمه جماعات در ترویج آموزههای دینی به ویژه در بحث ازدواجهای آسان را کلیدی دانست و خاطرنشان کرد: تاثیری که ائمه جماعات و روحانیون و مبلغین بر روی مردم دارند بیشتر از سایر قشرها و حتی مشاورین برجسته است.
وی از ائمه جماعات به عنوان مشاورین توانمند در عرصههای مختلف برای عموم مردم نام برد و افزود: باید با برنامهریزیهای درست و با کمک این بازوان توانمند در راستای از بین بردن مشکلات و آسیبهای اجتماعی اقدام کرد.
نظر شما