به گزارش خبرگزاری مهر، محمدحسین صفار هرندی امروز چهارشنبه در نخستین همایش عبرتها و بصیرتها، پاسداشت حماسه 22 خردادماه تا 22 بهمنماه 88 با اشاره به سخنانی از برخی چهرهها مانند علیرضا علویتبار، عبدالکریم سروش و علی کشتگر، گفت: اصل بحث در سالهای گذشته مقابله با نظام جمهوری اسلامی و اصل نظام دینی بود.
وی در ادامه به بیان نقل قولی از موسوی خویینیها پرداخت و گفت: ایشان در سال 65 گفتند که آمریکا به جناح میانهرو در ایران دلخوش کرده است و برای رسیدن به قدرت اینها دست و پا میزند اما ما باید تلاش کنیم که کسانی به مجلس سوم بروند که با تمام وجود دشمن را بشناسند. به نظر من این سخنان موسوی خویینیها نگاه امروز ماست و ما تمام تلاشمان این است که انقلاب به دست نامحرمان نیفتد.
وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: باید دید این 55 میلیون دلاری که آمریکا تصویب کرده است به مخالفان ایران داده شود، به دست چه کسانی میرسد و چه استفادههایی از آن میشود.
وی گفت: در سال 79 اشارهای کردم به سخنان علویتبار که گفته بود ما باید خودی و غیرخودی به این مفهوم داشته باشیم که عدهای دموکراتیک و عدهای ضد دموکراتیک هستند و در آن زمان به این سخنان واکنش نشان دادند. این زمانی بود که دوستان علویتبار اعلام میکردند که ما در کشور خودی و غیرخودی نداریم و این تقسیمبندیها درست نیست.
ما درکشور بحران نداریم
به گزارش مهر، حسن عباسی نیز در این همایش گفت: وقتی اوباما اعلام کرد که دست ما برای رابطه با ایران باز است، برخی در کشور متاسف شدند. یا زمانی که مادلین آلبرایت به صورت نسبی از ایران به خاطر کودتای 28 مرداد عذرخواهی کرد، برخی در ایران ذوقزده شدند. اما وقتی اوباما آن سخنان را در ظاهر مطرح کرد موسسه تحقیقاتی دموکراتها در مقالهای بلندبالا فرضیات مقابله با ایران و فرو ریختن تهران را مطرح کرد.
عباسی با اشاره به تئوری فشار از پایین و چانهزنی از بالای سعید حجاریان، به تاثیرات منفی این تئوری در یکسال گذشته اشاره و اظهار کرد: با وجود توصیههایی که به سران فتنه کردیم، با کمال تاسف آنها در مسیر خود ادامه دادند تا جایی که در روز قدس گفته شد نه غزه، نه لبنان، جانم فدای ایران تا در روز نهم دی مردم به آنها پاسخ دادند و در 22 بهمن نیز این قضایا جمع شد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود، گفت: در حوادثی که در سال گذشته اتفاق افتاد هیچکدام شورش نبود. شورش یک اقدام سازمانیافته و مسلحانه است مانند کاری که ریگی انجام داد. این حوادث آشوب هم نبود، چراکه آشوب یک اقدام سازماننیافته و غیرمسلحانه است. این اتفاقات اغتشاش بود. اغتشاش به معنای بلوای سازمانیافته و غیرمسلحانه است. ما در کشور بحران نداشتیم.
حتی در 31 سال گذشته هیچوقت بحران نداشتیم، حتی زمان جنگ. چرا که در دوران جنگ هم تمام دستگاهها به صورت عادی به کارهای خود میپرداختند.
حتی در 31 سال گذشته هیچوقت بحران نداشتیم، حتی زمان جنگ. چرا که در دوران جنگ هم تمام دستگاهها به صورت عادی به کارهای خود میپرداختند.
عباسی افزود: ایران از نظر استانداردهای جهانی یکی از امنترین کشورهای دنیاست، چراکه بر اساس استانداردهای جهانی برای هر 10 هزار نفر یک کلانتری لازم است اما شما در تهران برای هر 700 هزار نفر یک کلانتری دارید. این به دلیل این است که مردم خودشان خوب هستند. آن زمان که گفته میشد هر 9 روز یک بحران وجود دارد به آنها گفتم شما بحران را نمیشناسید.
این استاد دانشگاه ادامه داد: امروز هم میگویم کشور در کدام بحران است؟ در چین در میدان تین آنمن دولت با تانک به مردم حمله میکند و سه هزار نفر را در برابر دوربینها میکشد و خونها را میشوید و کار تمام میشود. در آمریکا زمانی که به خاطر کشته شدن یک سیاهپوست لسآنجلس دست به شورش میزند پس از آنکه پلیس محلی و گارد ایالتی و فدرال کاری از پیش نمیبرد، تفنگداران ارتش و نیروی هوابرد وارد میدان شده و شورش را میخوابانند. آیا ما در کشور در حوادث اخیر تانک به میدان آوردیم؟
این محقق و استاد دانشگاه با طرح این سئوال که چرا این اتفاق در ایران به نتیجه نرسید؟ گفت: مردمی بصیر و آگاه داریم و رهبری که وقتی تشخیص میدهند مسیری درست است لحظهای در آن تردید نمیکنند. تا وقتی که اینها هستند هیچ اقدامی اعم از تحریم و اتفاقاتی که افتاد نتیجه نخواهد داشت.البته در اتفاقات اخیر بزرگانی ریختند که ناراحت کننده بود. برخی از اینها هنوز هم از سخنان خود عقب ننشستهاند. امیدوارم خداوند توفیق دهد تا شاهد لغزش هیچ مقام ارشدی نباشیم .
نظر شما