۲۴ تیر ۱۳۸۲، ۲۰:۱۲

رييس جمهور پاكستان در گفتگو با يك روزنامه تونسي :

با تداوم سياستهاي ظالمانه اسراييل ، به رسميت شناختن اين رژيم غير ممكن است

با تداوم سياستهاي ظالمانه اسراييل ،  به  رسميت شناختن اين رژيم غير ممكن است

پرويز مشرف رييس جمهور پاكستان گفت : تداوم سياستهاي ظالمانه اسراييل بر ضد ملت فلسطين ، اعتقاد به وجود اين رژيم را به امري غير قابل قبول از سوي ملت پاكستان تبديل كرده است .

به گزارش خبرگزاري مهر ، ژنرال پرويز مشرف رييس جمهور پاكستان  درگفتگو با روزنامه الشروق تونس در مورد مساله فلسطين گفت : پاكستان همچنان از حقوق ملت فلسطين در تشكيل دولت مستقل به پايتختي قدس حمايت مي كند . 
مشرف با اشاره به تداوم سياستهاي ظالمانه اسراييل بر ضد ملت فلسطين و مخالفت اين رژيم با عقب نشيني از مناطق فلسطيني گفت تداوم اين سياستها اعتراف به وجود اسراييل را به امري غير قابل قبول از سوي ملت پاكستان تبديل كرده است .
وي افزود:  تنها در صورت حل مشكل خاورميانه و تشكيل دولت  مستقل فلسطين و عقب نشيني نيروهاي اسراييلي از مناطق اشغالي ، اسلام آباد مساله به رسميت شناختن  اسراييل را بررسي مي كند.  وي افزود: دولت پاكستان احساسات دولتهاي اسلامي و افكار عمومي و ملت پاكستان را به خوبي درك كرده و مورد توجه قرار مي دهد و در وقت مناسب و در چارچوب منافع ملي خود در اين زمينه تصميم گيري خواهد كرد. 
وي ابراز عقيده كرد تنها راه براي صلح كامل و عادلانه در منطقه  توقف خشونت و ادامه  مذاكرات است  كه در نهايت به راه حل عادلانه و فراگير و دايمي براساس قطعنامه هاي بين المللي و تامين حقوق مشروع  ملت فلسطين  ، منجر شود.
رييس جمهور پاكستان ، طرح نقشه راه را يك گام مثبت به سوي حل عادلانه و فراگير در خاورميانه و ابراز اميدواري كرد كه اجراي نقشه راه  با جديت و سرعت به پيش رود و به هيچ طرفي اجازه بهانه جويي و طفره رفتن داده نشود.
 وي گفت : اسلام  دين محبت و صلح و برادري است  و با خشونت مخالف است. مشرف با بيان اينكه جهان اسلام به سوي تحكيم عقلانيت  گرايش دارد در عين حال از غرب خواست ه  فهم صحيحي از دين اسلام داشته باشد.  وي تاكيد كرد كه گفتگو و تفاهم و احترام متقابل ميان ملتها بر اساس اختلاف اديان و فرهنگها براي صلح و رفاه جهانيان امري ضروري است .  مشرف تصريح كرد: بايد ميان تروريسم و مقاومت و مبارزه مشروع ملتها از جمله ملت فلسطين و كشمير كه براي آزادي و دفاع از حقوق مشروع و حق تعيين سرنوشت خود مبارزه مي كنند، تفاوت قائل شد. وي دلايل واقعي تروريسم را در فقر ، بي سوادي ، عقب ماندگي و سلب حقوق سياسي از ملتها از جمله مبارزه مشروع مسالمت آميز براي  آزادي وطن اشغال شده و حقوق غصب شده ملي  عنوان كرد.
رئيس جمهوري پاكستان همبستگي ميان دولتهاي اسلامي را مستلزم داشتن اراده سياسي قوي و تعهد  از سوي رهبران كشورهاي اسلامي عنوان كرد و رشد و بالندگي سازمان كنفرانس اسلامي را گامي  مهم براي پيشرفت در اين مسير خواند
و گفت : زمان حمايت از اين سازمان و تقويت آن براي مقابله با چالشهاي پيش روي امت اسلامي  فرا رسيده است .

کد خبر 10987

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha