۲۴ خرداد ۱۳۸۹، ۱۳:۳۰

مدرن ترین کارخانه تولید نان صنعتی در کشور افتتاح شد

مدرن ترین خط تولید نان صنعتی به روش بایو در کشور امروز دوشنبه افتتاح شد.

به گزارش خبرنگار مهر، مدرن ترین کارخانه تولید نان صنعتی به روش بیوتکنولوژی با ظرفیت روزانه 30 تن و تولید 31 نوع نان حجیم و غیر حجیم در پاکدشت آغاز به کار کرد.

محمد رضا مس فروش رئیس سازمان صنایع استان تهران در این مراسم گفت: تولید نان صنعتی در کشور یکی از اولویتهای دولت دهم است و در برنامه پنجم توسعه نیز قرار بر این است که موضوع نان صنعتی به شکل گسترده ای دیده شود، این در حالی است که طرح تحول اقتصادی و قانون هدفمند کردن یارانه ها تاثیر فراوانی بر جایگزینی نانهای صنعتی به جای سنتی فعلی دارد.

وی تصریح کرد: در حال حاضر ضایعات نان در کشور بسیار بالا است و به نظر می رسد که با راه اندازی کارخانجات تولید نان صنعتی بتوان این ضایعات را به حداقل رساند. البته هدف دولت حذف نان های سنتی نیست بلکه هدف اصلاح شیوه های فعلی تولید نان است.

به گفته مس فروش سیستم بانکی کشور کمتر به طرحهای تولیدی و تامین مالی آنها انعطاف نشان می دهد و البته در دنیا نیز فعالیت ها و فرآیندهای صنعتی با مشکلات بسیاری روبرو است.

رئیس سازمان صنایع و معادن استان تهران خاطر نشان کرد: ظرف دو سال گذشته بحران شدید در بازارهای مالی و نوسانات اقتصادی در دنیا توانسته پرداختن به مسائل صنعتی را کمرنگ کند و در ایران نیز به تبع این موضوع مسائل تولیدی نیاز به عزم جمعی و حمایت های عمومی دارد به نحوی که تنها سیستم بانکی نمی تواند ازعهده رفع مشکلات فرا روی بخش تولید برآید.

وی اظهار داشت: هم اکنون تمامی هم و غم دولت هم افزایی و جلب توجه سهامداران و سرمایه گذاران به بخش تولید است، این در حالی است که اگر کشوری در دنیا توانسته مسائل اقتصاد بحرانی را حل و فصل نماید به طور قطع تولید به خصوص تولیدات صنعتی را مد نظر قرار داده است.

مس فروش گفت: در طرح تحول اقتصادی و قانون هدفمند کردن یارانه ها دولت تکلیف دارد ظرف 5 سال آتی 60 درصد نان مورد نیاز مردم را از نان صنعتی تامین کند تا ضایعات به شکل قابل توجهی کاهش یابد.

به گزارش مهر، دولت سالانه 40 هزار میلیارد ریال یارانه به نان پرداخت می کند که متاسفانه بخش اعظم آن تبدیل به ضایعات می شود. در این میان دولت برنامه های متعددی را برای جلوگیری از ضایعات نان در دست کار دارد که از جمله آنها راه اندازی گسترده واحدهای صنعتی و بهسازی نانوایی ها و صدور مجوزهای نانوایی آزادپز است.

همچنین در این مراسم محمد انیسی مدیر عامل این کارخانه گفت: در خارج کشور مردم قدر نان را می فهمند و از آن به بهترین وجه استفاده و نگهداری می کنند که متاسفانه این موضوع در ایران رایج نیست.

وی افزود: با توجه به زحمات کشاورزان و تولید فرآورده های گندم در کشور متاسفانه ضایعات نان بسیار بالاست و این به دلیل تولید سنتی نان است. راهکار در این زمینه احداث واحدهای نان صنعتی است.

انیسی گفت: البته برای راه اندازی واحدهای تولیدی و صنعتی از جمله واحدهای نان صنعتی مشکلات بسیاری با شرکت گاز وجود دارد و البته کاغذ بازیها نیز به این مشکلات می افزاید.

به گفته وی در راه اندازی این کارخانه از کشورهای آلمان، ایتالیا، فرانسه، دانمارک، ترکیه، مالزی، چین و دبی نیز استفاده شده و در نهایت به صورت نمایندگی انحصاری از ماشین آلات یک شرکت ایتالیایی برای راه اندازی این کارخانه استفاده شده است.

گفتنی است، سرمایه گذاری اولیه برای راه اندازی این کارخانه 7 میلیارد تومان عنوان شده است.

کد خبر 1100641

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha