۲۶ خرداد ۱۳۸۹، ۱۴:۴۹

نخستین بیمارستان تخصصی سرطان کشور در تهران ساخته می‌شود

نخستین بیمارستان تخصصی سرطان کشور در تهران ساخته می‌شود

قائم مقام بنیاد امور بیماریهای خاص گفت: نخستین بیمارستان تخصصی سرطان کشور با اعتباری بالغ بر 100 میلیارد تومان در تهران ساخته می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، فریبا لاهوتی با اعلام این خبر افزود: این بیمارستان به عنوان بزرگترین مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی سرطان کشور با حضور و مشاوره متخصصان تراز اول کشور در این حوزه در فضایی به وسعت 16 هزارمترمربع در 12 طبقه در تقاطع خیابان سئول با بزرگراه چمران ساخته می‌شود.

وی ادامه داد: مراحل ساخت این پروژه بزرگ ملی در حال انجام است و امیدواریم طی دو تا حداکثر سه سال آینده این بیمارستان تخصصی به اتمام برسد و البته اگر خیرین برای ساخت این مرکز کمک کنند ممکن است این بیمارستان در زمان کوتاهتری به اتمام برسد.

قائم مقام بنیاد امور بیماریهای خاص گفت: بعد از اتمام این بیمارستان، این مرکز با همکاری دانشگاه علوم پزشکی مربوطه فعالیت تخصصی خود را انجام خواهد داد و با توجه به حمایت خیرین کشور خدمات این مرکز زیر تعرفه دولتی ارائه می‌شود.

وی افزود: بنیاد امور بیماریهای خاص از سال 75 تاکنون به عنوان رابط بین دولت و مردم با استفاده از کمکهای دولتی و افراد خیر فعالیتهای متعدد علمی، پژوهشی، آموزشی و بهداشتی و درمانی را برای بیماران خاص و افراد مبتلا به سرطان و بیماری ام اس ارائه کرده است که از آن جمله می‌توان به حمایت از 16 هزار و 94 بیماری کلیوی و دیالیزی در مراکز درمانی کشور و ارائه خدمات درمانی و حمایتی به 6 هزار و 20 هموفیلی و 18 هزار و 89 بیمار مبتلا به تالاسمی اشاره کرد.

لاوهتی گفت: یکی از خدمات مهم این بنیاد خرید و واگذاری دستگاه دیالیز به مراکز درمانی است به طوری که سالانه حدود 200 دستگاه جدید خریداری و پس از اعلام نیاز به این مراکز واگذار می‌شود که البته با توجه به اینکه وزارت بهداشت هم دستگاه دیالیز خریداری می‌کند، اولویت واگذاری ما به مراکز دیالیز خیریه است.

قائم مقام بنیاد امور بیماریهای خاص گفت: هدیه ایثار یک میلیون تومانی به اهدا کنندگان کلیه نیز از سوی این مرکز پرداخت می‌شود البته در زمان تصویب قانون اهدای کلیه این هدیه 20 سکه بهار آزادی تعیین شد که ارزش آن در آن زمان یک میلیون تومان بود و امروز بسیار بیشتر است اما اعتباری برای افزایش این هدیه تاکنون مصوب نشده است

لاهوتی گفت: این بنیاد همچنین سه مرکز درمانی بیماران خاص در تهران تأسیس کرده که در شهرک واوان اسلامشهر( مرکز سوده)، مرکز بیماران خاص در خیابان استاد نجات‌اللهی و بیمارستان مسگر آباد در جنوب شرق تهران که خدمات رایگان درمانی و مشاوره های پزشکی را به صورت جامع در تمام رشته‌های تخصصی مورد نیاز بیماران خاص حتی خدمات مشاوره تغدیه، قلب را به این افراد ارائه می‌کند.

وی افزود: چهارمین مرکز درمانی بنیاد امور بیماریهای خاص در شهرستان بم است که بعد از زلزله بم در این شهر ساخته و تجهیز شد و مدیریت آن به دانشگاه علوم پزشکی کرمان واگذار شد.

قائم مقام بنیاد امور بیماری های خاص ادامه داد: در زمان حاضر فقط سه بیماری هموفیلی، تالاسمی و کلیوی جزء بیماریهای خاص تعریف شده و تحت پوشش حمایتهای دولت قرار دارد اما در تلاش هستیم که بیماریهای ام اس و برخی بیماریهای شایع سرطان را نیز به عنوان بیماری خاص در کشور تعریف کنیم که بر این اساس این بنیاد پیشنهاد اختصاص 50 میلیارد تومان برای این کار را به مجلس داده است که در اختیار بیمه ها قرار گیرد.

وی ادامه داد: بیماران مبتلا به سرطان در کشور ما مشکلات بسیار زیادی دارند و علاوه بر مشکلات بیماری و ناراحتیهای جسمی و روانی آن، مشکل تأمین مخارج سنگین درمان و دارویی را هم دارند و در اغلب موارد این بیماران و خانواده های آنها توان پرداخت این هزینه‌های میلیونی را ندارند و نیازمند حمایت هستند.

لاهوتی ادامه داد: از جمله برنامه‌های آتی این بنیاد علاوه بر ایجاد نخستین بیمارستان تخصصی سرطان کشور که شاید اولین در خاورمیانه هم باشد، تأسیس بیمارستان مجهزی برای بیماران خاص و سایر بیماران جنوب‌ تهران در جوار مرکز درمانی بیماران خاص مسکرآباد این بنیاد، ایجاد کلینیک های درمان بیماران خاص با مشارکت 50 درصدی دانشگاه آزاد در شهرستانهای که این دانشگاه دانشکده پزشکی دارد و مرکز درمانی بیماران خاص وجود ندارد و پیگیری اختصاص 50 میلیارد تومان برای درمان حمایتی افراد مبتلا به ام اس و سرطان تحت پوشش بیمه های‌ پایه است.

کد خبر 1102139

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha