به گزارش خبرنگار مهر در خرم آباد، شهرام ملکی ظهر چهارشنبه در حاشیه جلسه شورای مسکن در گفتگو با خبرنگار مهر در خرم آباد از معرفی دو هزار و 50 متقاضی خود مالک مسکن مهر به بانکهای این استان خبر داد و اظهار داشت: به دلیل استقبال کسانی که خود دارای زمین برای ساخت مسکن مهر در استان هستند این تعداد متقاضی به بانکهای استان برای دریافت تسهیلات معرفی شده اند.
وی با بیان اینکه این تعداد متقاضی با مراجعه به ادارات مسکن و شهرسازی در شهرستانهای استان و تکمیل پرونده به بانکها معرفی شده اند، خاطر نشان کرد: تعدادی از این متقاضیان در حال حاضر مشغول پی سازی و اجرای اسکلت ساختمانها برای ساخت مسکن مهر در استان می باشند.
رئیس سازمان مسکن و شهرسازی استان لرستان با اشاره به تعداد متقاضیان مسکن مهر در استان، عنوان کرد: در حال حاضر بیش از 24 هزار متقاضی مسکن مهر در لرستان وجود دارد.
ملکی با بیان اینکه تعداد 18 هزار و 300 واحد مسکونی مسکن مهر مربوط به شهرهای بالای 25 هزار نفر است، بیان داشت: همچنین تعداد پنج هزار و 700 واحد مسکونی نیز مربوط به شهر های زیر 25 هزار نفر می باشد.
وی با اشاره به تعداد صدور پروانه ساخت مسکن مهر در لرستان یادآور شد: تاکنون برای بیش از 15 هزار و 623 واحد مسکن مهر پروانه ساخت صادر شده است.
رئیس سازمان مسکن و شهرسازی استان لرستان خاطر نشان کرد: تاکنون تنها ساخت 10 واحد مسکونی مسکن مهر در لرستان به طور کامل یه پایان رسیده است.
ملکی با بیان اینکه تاکنون کار اجرا و اتمام فونداسیون در هفت هزار و 18 واحد مسکن مهر انجام شده است، عنوان کرد: همچننین کار اسکلت بندی در یک هزار و 42 واحد مسکن مهر و اجرای سقف در یک هزار و 880 واحد به پایان رسیده است.
وی یادآور شد: تاکنون مبلغی بالغ بر 37 میلیارد تومان از طرف بانکهای عامل به متقاضیان مسکن مهر پرداخت شده است.
به گزارش مهر، اجرای طرح مسکن مهر که به منظور ساماندهی وضعیت مسکن و پاسخگویی به نیاز اقشار کمدرآمد در دستور کار دولت نهم قرار گرفت، از سال 86 با ثبتنام از متقاضیان این طرح بیش از دو سال را پشت سر میگذارد که تاکنون این طرح موفقیت چندانی در استان لرستان نداشته است.
این در حالی است که سال گذشته رتبه لرستان در زمینه مسکن مهر رتبه سی ام کشور بود که با فعال شدن این طرح در ماههای اخیر رتبه لرستان به جایگاه بیست و هفتم کشور ارتقا یافته است.
به هر حال بدون شک ساخت خانههای ارزانقیمت که اقشار کمدرآمد و متوسط بتوانند به صورت قسطی و در مجموع با پرداخت 25 تا 30 میلیون تومان صاحب خانه شوند، اقدام شایستهای است؛ اما نحوه اجرا و سرعت عمل در اجرا با توجه به توقعاتی که از اعلام این گونه طرحها بین اقشار مختلف مردم ایجاد میشود، از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است که امید می رود روند اجرای این طرح در لرستان سرعت بیشتری به خود بگیرد.
نظر شما