به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر محمود احمدینژاد صبح امروز پنجشنبه در جمع مدیران استان چهار محال و بختیاری با تاکید بر اینکه " 200 هزار شهید در این دوره و همه شهدای طول تاریخ مقدمهای برای ایجاد جمهوری اسلامی بودند" اظهار کرد: جمهوری اسلامی در واقع مقدمه حکومت جهانی است و تنفس در این حکومت بسیار ارزش دارد. ضمن اینکه کار و مسئولیت نیز در این حکومت ارزش بالایی را داراست.
وی خطاب به مدیران با یادآوری این نکته که"باید قدر این فرصتها را بدانیم" اظهار کرد: مدیر بودن شما به اندازه خدمتی است که انجام میدهید و هر کس از فرصت خدمت جز برای خدا و خلق خدا استفاده کند، خَسِرَ الدُّنْیا والآخِرَةَ است.
وی با بیان اینکه "امروز باید به سمت جامعهای سرشار از عدالت، امنیت و یگانهپرستی برویم" اظهار کرد: این جامعه با جامعه توسعه یافته که دزدی و دروغ در آن رواج دارد فرق میکند.
رئیسجمهورهمچنین به مدیران استان توصیه کرد که برای حل مسائل شخصی مردم نیز به اندازه کافی وقت بگذارند و درهمین زمینه تصریح کرد: ملاحظه و توجه به امور کوچک و شخصی مردم نیز به اندازه امور کلان ارزش دارد. بسیاری از مردم با این کمکهای کوچک زندگیشان نجات مییابد. هر کس کار مردم را راه بیندازد خداوند نیز کار او را راه میاندازد.
وی در بخش دیگری از اظهارات خود الگو قرار دادن غربیها برای ساختن کشور را ظلم به کشور، استان و پیامبران دانست و گفت: برای ساختن ایران باید به ملت خدمت کنیم. ما تحت نظام ولایت قرار داریم و این نظام درست شده است تا به حقیقت اصلی یعنی امام زمان (عج) وصل شود. از دید بسته ما امام غایب است ولی باید کاری کنیم که امام از ما راضی باشد.
احمدی نژاد خطاب به مدیران گفت: کاری کنید که اگر پردهها کنار رفت و امام ظاهر شد اگر شما را ارتقاء نداد، حداقل شما را در این پست ابقاء کند.
رئیس شورای عالی اقتصاد در بخش دیگری از اظهارات خود خدمات انجام شده را در حد مطلوبی توصیف کرد و در عین حال گفت که این خدمات در مقایسه با نقطه مطلوب فاصله زیادی دارد. وی ادامه داد: کار انجام نشده در برابر ما فراوان است و ما در ابتدای راهیم اما زمینه برای جهشهای پی در پی فراهم شده است. امروز ما تسلط لازم برای پیشرفت را داریم.
احمدی نژاد درهمین زمینه بحث تولید 70 میلیون تنی سیمان را مورد بحث قرار داد و گفت: زمانی بود وقتی بحث ایجاد کارخانه سیمان مطرح میشد همه نگران بودند، اما امروز تسلط لازم برای اجرای پروژههای کوچک و بزرگ را داریم و برای اجرای آنها هیچ نگرانی نیز نداریم و میتوانیم به راحتی مطالعات را انجام دهیم.
رئیس جمهور ادامه داد: باید به جایی برسیم که بگوییم حداقلها را داریم چراکه فضای فرهنگی ما فضایی سازنده است وهر کس در این فضا تنفس میکند، میتواند به جلو حرکت کند و حداقل این است که این فضا او را پس نمیزند.
وی با انتقاد از تبعیت از یک مدل واحد مدیریتی در تمام استانها برای توسعه و سازندگی، اظهار کرد: این در شرایطی است که وضعیت استانها مانند یکدیگر نیست.اگر میخواهیم پیشرفت مناسب و پایدار ایجاد کنیم باید برنامهریزیهای ما متکی بر توانمند یهای بومی مان باشد. عدم درک این مسئله ضربات سنگینی را به کشور وارد کرده است.
احمدی نژاد در همین زمینه بحث فرش دستباف کشور را مورد اشاره قرار داد و با یادآوری اینکه " ما زمانی صادرکننده اول فرش دنیا بودیم" ادامه داد: صدها کارخانه فرش ماشینی با شعار ایجاد اشتغال به وجود آمد در حالی که در هر خانه ایرانی می توانیم حداقل یک دار قالی داشته باشیم و بازار فرش دستباف جهان در تسخیر ما باشد.
رئیس جمهور با بیان اینکه " فناوریهای بومی کشور هیچ حلقه مفقودهای ندارد" وگفت: ما به جای اینکه تلاش کنیم فرش ایرانی را با قیمت منطقی عرضه کرده و آن را متنوع نماییم به سراغ ایجاد کارخانه تولید فرش رفتیم. این مثال در مورد دامداری ما نیز صدق میکند. باید به سراغ صنعتی در استان برویم که در خدمت توانمندی های استان باشد اما متاسفانه تصمیمگیریها در کشور قاطی شده است.
وی تاکید کرد: باید دربحث صنایع پاییندستی نیز صنایعی را برای استان بیاوریم که به درد آن استان بخورد که اگربه این شکل به صنعت نگاه کنیم حلقه مفقودهای نخواهیم داشت.
رئیس جمهور با اشاره به برگزاری سمینارهای مختلف در مورد بحث حلقههای مفقوده گفت: باید نگاهمان را عوض کنیم که در آن صورت میبینیم استانهای کشور دریای ثروتند. خداوند بشر را درکل زمین توزیع کرده و درهمان محل منافعش را نیز قرار داده است.
احمدینژاد در بخش دیگری از اظهارات خود بحث مصوبات دور سوم سفر برای استان چهار محال و بختیاری را مورد اشاره قرار داد و با یادآوری تسهیلات بیش از 150 میلیارد تومانی برای استان، گفت: برای استفاده بهینه از این اعتبارات باید از متخصصان و دانشگاهیان دعوت کنیم و ایدههای آنها را بشنویم. ما نباید داشتههای خود را در بخشهای مختلف کنار بگذاریم و از دیگران اقتباس کنیم. اگر این مسئله محقق شود دچار ذلت می شویم.
وی بخشی از اقتباسات در کشور را تحمیلی و بخشی دیگر را ناشی از غفلت دانست و گفت: به جای اینکه فناوری را در خدمت داشتههای خود بیاوریم داشتههای خود را کنار گذاشتیم و سراغ چیزهای دیگری رفتیم. برای مثال ادبیات زیبایی که دنیا به آن افتخار میکند را کنار میگذاریم و به جای آن کلمات آنها (غربیها) را بلغور میکنیم. باید مراقب باشیم که این اتفاق در صنعت، اقتصاد و بخشهای دیگر نیز روی ندهد.
رئیس جمهور در بخش پایانی اظهارات خود ماموریت همه را ساختن کشور توصیف کرد و خطاب به مدیران استانی نیز، گفت: شما همگی برای این مدیر شدهاید که به مردم خدمت کنید و این تقسیمبندیها تنها برای تنظیم امور است. همه شما یک ماموریت دارید وباید دراین راستا هماهنگ باشید. ضمن اینکه همه باید خود را مسئول بدانید که کار مردم راه بیفتد. زمان برای ما متوقف نمیشود و باید با نگاه مثبت کار دیگران را کار خودمان بدانیم و در جهت حل آن به پیش برویم.
احمدینژاد همچنین از سفر خود و هیئت دولت در دور چهارم سفرهای استانی به تمام شهرهای استانها خبر داد.
نظر شما